top of page
Ara

Serkan Özbalta: ''Yukarıyla İlgili Hayallerimiz Var''

Spor Toto 1. Lig'in 20. haftasında Sakaryaspor, deplasmanda Göztepe'yi 1-0 mağlup etti. Sakaryaspor Teknik Direktörü Serkan Özbalta, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.


serkan özbalta

Sakaryaspor teknik direktörü Serkan Özbalta, 1-0'lık Göztepe galibiyetini değerlendirdi.


Kısa ve verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten Özbalta, “İlk yarının son maçını kazanarak bitirmiştik. Tek hazırlık maçı oynadık ama bu maç bizi hem oyunsal hem mental anlamda geliştirdi. Oyuncular çok daha iyi şeyler yapabileceklerinin mesajını verdiler. Bugün de maçtan önce bu seriyi devam ettirmek istediğimizi konuştuk. Maç puan anlamında istediğimiz gibi gitti. Gol yollarında etkili ama fazla gol yiyen bir takımdık. O anlamda hem deplasman galibiyeti hem de gol yemeden bir galibiyet aldık. Bugün bizim için çok değerli bir 3 puan aldık. Gençlerbirliği maçıyla birlikte 2’de 2 yaptık. Bunun devamını sağlamak istiyoruz” diye konuştu.


Cuma günü Altınordu ile sahalarında karşılaşacaklarını hatırlatan Özbalta, “Bu geceyi yaşayıp, yarın hemen o maça motive olmak zorundayız. Yukarıyla ilgili hayallerimiz var. Sonuçta kazandığımız 3 puandan dolayı oyuncularımızı tebrik ediyorum. Kendilerini geliştirdiklerini bugün gördük. Taraftarlarımıza mahcup olmadığımız için çok mutluyum. Süreklilik ve devamlılık sağlamak çok önemli. Mücadele gücü ve temposu yüksek oyunlar oynamak zorundayız” dedi.

Comments


bottom of page