top of page
Ara

Sinan Kaloğlu: ''Belirsizlik Hepimizi Üzüyor''

Trendyol 1. Lig'in 23. haftasında Gençlerbirliği, sahasında karşılaştığı Bandırmaspor'a 1-0 mağlup oldu. Kırmızı siyahlılarda, teknik direktör Sinan Kaloğlu maçın ardından açıklamalarda bulundu.


Gençlerbirliği teknik direktörü Sinan Kaloğlu açıklama

Gençlerbirliği teknik direktörü Sinan Kaloğlu, 1-0'lık Bandırmaspor yenilgisini değerlendirdi.


Kaloğlu, ''Üzgünüz, beklemediğimiz bir mağlubiyet oldu. İyi hazırlandık, kazanmak için her şeyi de yaptık. İlk yarı bireysel hata yaptığımız son dakikaya kadar takım iyiydi. İyi de pozisyonlarımız vardı. Beklediğimiz, çalıştığımız kurguları da sahada gördük. Ama bu iş sonuç oyunu. Maalesef kale önünde girdiğimiz pozisyonları ve final paslarını çok iyi değerlendiremedik. Her hafta aynı şekilde, iyi oynarken gol atamıyoruz ve bireysel hatadan da gol yiyoruz. Rakibimiz savunmayı düşünerek geldi buraya. Yenilmemek için sahaya çıktı. Biz de ikinci yarı tüm riskleri aldık. Açıkçası bir ara 3 forvet, 4 forvet ne varsa sahanın içindeydik. Direkten dönen pozisyonumuz var, verilmeyen bir penaltımız var o var bu var. Üzgünüz. Taraftarı üzdüğümüz için üzgünüz.'' diye konuştu.


Camianın içinde bulunduğu sıkıntılı döneme değinen teknik adam, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:


''Zorlu bir fikstürden geçiyoruz. Rakiplerin moral motivasyonu ile bizimki aynı değil. Ben bu kulübün teknik direktörüyüm. Camianın içinde bulunduğu belirsizlik hepimizi üzüyor. Şimdi seçim dönemindeyiz. Futbolcularıma hep, ''evet aylardır para alamıyorsunuz, bir belirsizlik var ama bir şekilde sahaya çıkıp sonuç olmamız lazım'' diyoruz. Çünkü bu camiada her şey düzelebilir. Ama maalesef bu zaman uzadıkça çocukların da motivasyonu kayboluyor. Ben ve ekibim elimizden geleni yapıyoruz. Onları bir şekilde sahaya çıkarıyor, iyi de hazırlıyoruz. Ama bizim de yaptıklarımız, yapacaklarımız bir yere kadar. Her şeyi söylemek istemiyorum. Eğer konuşursam o zaman çok kişinin kalbi kırılır.''

İlgili Yazılar

Commentaires


bottom of page