top of page
Ara

Sinan Kaloğlu: ''Bu Hikayenin Sonu Çok Güzel Bitecek''

Trendyol 1. Lig'in 18. haftasında Gençlerbirliği, deplasmanda karşılaştığı Ümraniyespor ile 1-1 berabere kaldı. Gençlerbirliği teknik direktörü Sinan Kaloğlu, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


Gençlerbirliği teknik direktörü Sinan Kaloğlu basın açıklaması

Gençlerbirliği teknik direktörü Sinan Kaloğlu, 1-1'lik Ümraniyespor beraberliğini değerlendirdi.


Kaloğlu, ''2 puan kaçırdığımız için üzgünüz. Burada 3 puan alabilirdik. 2 puanı bırakarak gidiyoruz. Bir takım deplasmanda ne kadar şut atabilirse ki 18 şut attık. Müsabakada çok fazla gol pozisyonu vardı. Rakibimize sadece karambolden 1-2 pozisyon verdik. Onun dışında akan oyundan pozisyon vermedik. Ligin iyi, çok pas yapan takımlarından birine karşı oynadık. Ama oyunun genel hatlarıyla koridorları kapattık, iyi geçişler yaptık. Ama bu geçişlerde maalesef finali iyi yapamadık. Özellikle 1-0 dan sonra yakaladığımız pozisyonları gole çevirmemiz lazımdı. Çünkü çok net pozisyonlarımız vardı. Orada maç 2-0, 3-0 olsa çok farklı olabilirdi. Üzgünüz. Buraya 3 puan almak için geldik. Ama futbolcularımla gurur duyuyorum.'' diye konuştu.


Kırmızı siyahlı camiaya çağrıda bulunan teknik adam sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:


''Dışarıya çok açıklamıyoruz ama şu an bir belirsizlik var. Döndüğümde sevgili başkanımızla bir görüşme yapacağım. Çünkü uzun zamandır oyuncuların beklediği bazı şeyler var. Onlarla alakalı kafalarını rahat ettirmemiz lazım. Bu grup her şeyin en iyisini hak ediyor. O yüzden tüm camianın destek olması gerekiyor. Geçen sezon zorlu bir sezondu. Bu sezon Play-Off'u zorluyoruz. Bu hikayenin sonu çok güzel bitecek. Ama bunu sadece bu takım yapamaz. Rakipler güçlenirken biz oyuncu kaybettik. Cezalılar, sakatlar da var ve çok takviye yapamadık. Bir an önce camianın kenetlenip bu takıma sahip çıkması gerekiyor.''

İlgili Yazılar

Comentarios


bottom of page