top of page
Ara

Sinan Kaloğlu'dan Penaltı Açıklaması

Trendyol 1. Lig'in 22. haftasında Gençlerbirliği, deplasmanda karşılaştığı Eyüpspor'a 1-0 mağlup oldu. Kırmızı siyahlılarda teknik direktör Sinan Kaloğlu, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


Gençlerbirliği teknik direktörü Sinan Kaloğlu basın açıklaması

Gençlerbirliği teknik direktörü Sinan Kaloğlu, 1-0'lık Eyüpspor yenilgisini değerlendirdi.


Kaloğlu, ''Oyuna istediğimiz şekilde başladık. İlk 10 dakika oyunun yönünü değiştirerek, kenarlara inerek, yan ortalardan pozisyon bulmak istiyorduk. Bunda başarılı olduk. İlk 10 dakika öne de geçebilirdik. Ama maalesef bir anlık dalgınlık ve pozisyon hatasıyla golü yedik. İlk yarı pozisyonlar da verdik. Rakibe karşı biraz panik yaptık. Topu çabuk ayağımızdan çıkarmaya başladık. Ama devre arası değişikliklerle topu biraz daha yere indirdik. Daha çok risk aldık. Özellikle son 30 dakika neredeyse 3 forvete döndük. Ama maalesef kale önünde o beceriyi yine gösteremedik. İstediğimiz şekilde olmadı. Üzgünüz.'' diye konuştu.


Teknik adam sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:


''Normalde ben hakemler hakkında çok konuşmuyorum. Ama bu maçta Yasin'e yapılan bir hareket var. Bir penaltı olması için artık ne olması lazım merak ediyorum. Çok bariz, herkesin gördüğü sert bir faul var. Ve inanılmaz derecede verilmeyen bir penaltı var. Açıkçası şaşkınım. Hakem arkadaşlar biraz daha dikkatli olurlarsa iyi olur. Eyüpspor'un galibiyetine gölge düşürmek istemiyorum ama hakemlerin biraz daha adil olması gerekir.''

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page