top of page
Ara

Sinan Kaloğlu'ndan Sitem | ''Yalnız Hissediyoruz''

Trendyol 1. Lig'in 21. haftasında Gençlerbirliği, sahasında karşılaştığı Çorum FK ile 0-0 berabere kaldı. Kırmızı siyahlılarda teknik direktör Sinan Kaloğlu, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


Gençlerbirliği teknik direktörü Sinan Kaloğlu basın açıklaması

Gençlerbirliği teknik direktörü Sinan Kaloğlu, 0-0'lık Çorum FK beraberliğini değerlendirdi.


Kaloğlu, ''İki puan kaybettik, üzgünüz. Yani maalesef pozisyonlara giriyoruz, çok net pozisyonları kaçırıyoruz. Futbol skor oyunu. Maalesef o skoru üretemiyoruz. Kale önüne kadar gidiyoruz, yaptığımız kurgular çıkıyor. Ama gol işini beceremedik. Sahanın kötü olmasına mı yanayım, etkili oyuncumuz Osman'ın saha yüzünden sakatlanmasına mı yanayım. Kadromuz kısıtlı, özellikle ofansif bölüme takviye yapamıyoruz ona mı yanayım... Ya da bu güzelim takımın ayarlarıyla oynanıp, bu kadar dengesinin bozulmasına mı yanayım! Bilemiyorum. Biz yine hedeflediğimiz yerdeyiz. Play-Off içerisinde de olacağız, sonuna kadar kovalayacağız. Ama fırsatları değerlendiremiyoruz. En çok oynattığımız oyuncular devre arası ayrıldı. Ne yapacağımızı bilemedik. Fikstür gereği rakiplerimizle oynuyoruz. Bunları kazansak daha iyi olacak ama hem Sakarya'ya hem Çorum'a ikili averajda üstünlük sağladık.'' diye konuştu.


''Takımın desteğe, belirsizliğin ortadan kalkmasına ihtiyaç var. Transferle ilgili çok az süre kaldı. Kadromuzu derinleştirmemiz lazım. Kadromuzda rekabeti arttıracak oyuncuları getirmemiz lazım. Açıkçası hiçbir hedef kolay olmuyor ama bir hedefi de sadece ben ve takım koyamayız. Burada kendimizi biraz yalnız hissediyoruz.''

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page