top of page
Ara

Sinan Kaloğlu: ''Oyuncularım Tarih Yazıyor''

TFF 1. Lig'in 37. haftasında Gençlerbirliği, sahasında karşılaştığı Sakaryaspor'u 2-1 mağlup ederek galibiyet serisini 3 maça taşıdı. Gençlerbirliği teknik direktörü Sinan Kaloğlu, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


Gençlerbirliği teknik direktörü Sinan Kaloğlu, sakaryaspor maç açıklama

Gençlerbirliği teknik direktörü Sinan Kaloğlu, 2-1'lik Sakaryaspor galibiyetini değelendirdi.


Kaloğlu, ''Bu olağanüstü mücadeleden dolayı takımımı kutluyorum. Oyuncularım gerçekten tarih yazıyor, yazmaya da devam edecekler. Sakaryasporlu oyuncuları da tebrik ediyorum mücadelelerinden dolayı. Maçtan önce stresin yoğun olacağını biliyorduk. Bulunduğumuz konum itibariyle stresli haftalar yaşıyoruz. Ama son 6 karşılaşmada 4 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet... Sonuçlar harika. Çok geriden geldik, yukarılara çıkmaya devam ediyoruz. Sakaryaspor ligin üçüncüsü olan bir takım, iyi bir takım, iyi oyunculara sahip. Play-off öncesi buradan 3 puan almak istediler. Bizim 3 puana daha fazla ihtiyacımız vardı.'' diye konuştu.


Kaloğlu, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:


Kendi sahamızda harika seyircimizin önünde oynadı. Çok iyi destek oldular. Karşılaşmaya tutuk başladık, golü de yedik. Tek pozisyonda gol yedik. Kaçırdığımız pozisyonlar var. İlk yarı farklı da olabilirdi. Kırmızı kart biraz da dengeleri değiştirdi. İkinci yarı yaptığımız değişiklikler ofansif anlamda olumlu etki yaptı. Skoru da bulduk. Geçen hafta da aynısını yaşadık. Oyuncularımla da konuştuk. Stres o kadar yüksek ki doğru karar veremiyorlar, doğru yerde olamıyorlar saha içinde. 2-1'i yakaladık ama daha farklı da olabilirdi. Tercihlerini daha iyi yapsalardı maçın skoru daha farklı olurdu. Öyle ya da böyle maçı bitirdik. Harika bir 3 puan oldu. Buraya gelen tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Her şey iyi gidiyor. Oyuncularımla gerçekten gurur duyuyorum, onları da çok seviyorum, tarih yazmaya devam ediyorlar.”

Comments


bottom of page