top of page
Ara

Sinan Kaloğlu: ''Üzücü Bir Mağlubiyet Oldu''

TFF 1. Lig'in 34. haftasında Gençlerbirliği, deplasmanda karşılaştığı Çaykur Rizespor'a 5-3 mağlup olarak 3 maçlık yenilmezlik serisine son verdi. Kırmızı siyahlı ekipte, Teknik Direktör Sinan Kaloğlu, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


Gençlerbirliği teknik direktörü Sinan Kaloğlu rize maçı açıklama

Gençlerbirliği teknik direktörü Sinan Kaloğlu, 5-3'lük Çaykur Rizespor yenilgisini değerlendirdi.


Kaloğlu, ''Öncelikle rakibi kutluyorum. Onlar için önemli bir galibiyet, bizim için ise üzücü bir mağlubiyet oldu. Hazırlıklarımızı hem Rizespor'u hem de kendimizi analiz ederek gerçekleştirdik. Rakibin iç bölgede top çevirmesini, pas geçisi yapmasını engellemek istiyorduk. Geniş alanda etkili oyuncularının alan bulmasını engellemeyi hedefledik. Yaptık da. Geçişlerde de iyi toplar kazandık ama savunmadan hücuma geçişlerimizde biraz tercih hataları oldu. Ona rağmen Rizespor'a paslı oyunu yaptırmadık ve uzun topa zorladık. Uzun toplarda ve özellikle yan toplardaki dikkatsizliğimiz ve bireysel hatalarımız gollere sebep oldu. Yine de deplasmanda 3 gol bulduk. Ama yine de mağlup olduk.'' diye konuştu.


Teknik adam sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:


''Üzgünüz ama bizim çalışmalarımız ve mücadelemiz devam edecek. Hem kendimizi hem rakipleri iyi analiz ederek, son 4 karşılaşmamızı en iyi şekilde sonuçlandırarak bu ligde kalmak istiyoruz. Kalacağız da''

Comments


bottom of page