top of page
Ara

Sivasspor Nefes Aldı | Kasımpaşa - Sivasspor: 1-2

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Sivasspor, deplasmanda karşılaştığı Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti.


Kasımpaşa Sivasspor

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Kasımpaşa ile Sivasspor, Recep Tayyip Stadyumu'nda karşılaştı. Mücadele, konuk ekibin 2-1'lik galibiyeti ile tamamlandı.


Sivasspor'a galibiyeti getiren golleri 14'üncü dakikada Sabi'a ve 66'ncı dakikada Gradel kaydetti. Kasımpaşa'nın karşılaşmadaki tek golü ise 39'uncu dakikada Ben Ouannes'ten geldi.


Bu sonuçla, Rıza Çalımbay'ın öğrencileri, Kasımpaşa'yı yenerek ligdeki 4 maçlık galibiyet özlemine son verdi ve 14 puana yükseldi. Selçuk İnan yönetimindeki ilk lig maçından yenilgi ile çıkan Kasımpaşa ise galibiyet hasretini 6 maça çıkararak 15 puanda kaldı.


-


Stat: Recep Tayyip Stadyumu


Hakemler: Sarper Barış Saka


Kasımpaşa Ertuğrul Taşkıran, Bruma, Graovac, Ouannes, Hadergjonaj, Hajradinovic (Dk. 75 Eysseric), Tirpan, Petretta (Dk. 68 Bahoken), Aytaç Kara (Dk. 61 Yunus Mallı), Fall, Koita


Demir Grup Sivasspor: Ali Şaşal Vural, Uğur Çiftçi, Goutas, Robin Yalçın (Dk. 75 Keita), Camara (Dk. 46 Murat Paluli (Dk. 82 Ahmed Musa)), Caner Osmanpaşa, Sabi'a, Charisis (Dk. 57 Gradel), Erdoğan Yeşilyurt, Ulvestad, Yatabare


Goller: Dk. 14 Sabi'a (Demir Grup Sivasspor), Dk. 39 Ben Ouanes (Kasımpaşa)


Sarı kartlar: Dk. 21 Fall, Dk. 64 Petretta, Dk. 74 Ouannes, Hajradinovic (maçın ardından) (Kasımpaşa), Dk. 49 Charisis, Dk. 90+6 Sabi'a (Demir Grup Sivasspor)

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page