top of page
Ara

Stanimir Stoilov: ''Henüz Hiçbir Şey Bitmedi''

Trendyol 1. Lig'in 29. haftasında Göztepe, sahasında karşılaştığı Erzurumspor'u 3-0 mağlup etti. Sarı kırmızılı ekipte, teknik direktör Stanimir Stoilov maçın ardından açıklamalarda bulundu.


Göztepe teknik direktörü maç sonu açıklama

Göztepe teknik direktörü Stanimir Stoilov, 3-0'lık Erzurumspor galibiyetini değerlendirdi.


Teknik adam, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:


''Bizim için çok önemli bir galibiyetti. Bu maçın öneminden dolayı büyük bir baskı altında oynadık. Oyunun kalitesi, özellikle ilk yarıda çok iyi değildi ama bizim için 3 puan almak çok önemliydi. Çünkü bu 3 puan bizi rakibimizin biraz daha önüne geçirdi. Ama henüz hiçbir şey bitmedi. Bazıları şimdiden Süper Lig’de olduğumuzu düşünebilir fakat ben buna kesinlikle katılmıyorum. Henüz hiçbir şey bitmedi. Ben, oyuncularım ve etrafımızdaki herkesin bunu çok iyi bilmesi gerekiyor. Bizim çok sıkı bir şekilde çalışmaya ve bir sonraki maçlara hazırlanmaya devam etmemiz gerekiyor. Şu anda en az 2 maç daha kazanmalı ve önümüzdeki bu maçlara en iyi şekilde hazırlanmalıyız. Bunu yapmazsak çok büyük sıkıntı yaşarız.


Aynı zamanda oyuncularımızın her zaman maksimum performans ile oynaması gerekiyor. Çünkü bizi her maç evimizde kapalı gişe oynatan ve Türkiye’nin her yerinde müthiş bir destek veren taraftarımız var. Onlar hiçbir zaman bizi yalnız bırakmıyorlar. Her zaman bizi destekliyorlar ve bizim yanımızda oluyorlar. Onlar için her zaman maksimum performansımızı vermemiz gerekiyor. Şu an için söylediğim gibi kesinleşmiş hiçbir şey yok. Çok sıkı bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Önümüzdeki maçları kazanıp Süper Lig’e çıkacağız.''

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page