top of page
Ara

Süper Lig Devleri Hasan Ali Kaldırım'a Talip

3 sezondur forma giydiği Başakşehir'de kadro dışı kalan ve Belözoğlu'nun 'Prensibimiz uyuşmuyor' açıklaması yaptığı Hasan Ali Kaldırım için Galatasaray düğmeye bastı...


hasan ali kaldırım transfer

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, ligin 16. haftasında oynanan Medipol Başakşehir - Fraport TAV Antalyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada Hasan Ali Kaldırım'la yola devam etmeyeceklerini dile getirmişti.


Turuncu lacivertli ekibin devre arasında kolaylık sağlayacağı tecrübeli sol bek için, Süper Lig devi devreye girdi ve ilk temas kuruldu.


Kazımcan Karataş, Emre Taşdemir ve Patrick van Aanholt'tan beklediği performansı bulamayan ve sol bek takviyesi yapmayı planlayan Galatasaray'ın, 33 yaşındaki deneyimli oyuncu ile ilgilendiği iddia edildi.


Sezon sonuna kadar kontratı bulunduğu Başakşehir'den ayrılacak tecrübeli futbolcunun menajeri sarı kırmızılı ekip ile transfer için ilk teması kurdu. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk da çok yakından tanıdığı ve beğendiği 33 yaşındaki futbolcunun transferine sıcak bakıyor.


BEŞİKTAŞ DA TAKİPTE


Tecrübeli sol bek oyuncusuna Beşiktaş da yakından ilgi gösteriyor. Ocak ayında Sarı-Kırmızılılar futbolcunun transferi için resmi adımları atacak. Bu sezon Başakşehir'de 15 maçta 1186 dakika süre alan Hasan Ali Kaldırım 1 gol kaydetti.


Kaldırım, hatırlanacağı üzere daha önce Fenerbahçe'nin dışında Kayserispor, Mainz, Kaiserslautern ve Koblenz ekiplerinde forma giymişti. 2017 yılında 6 milyon euro değeri olan futbolcuya şu anda ise 400 bin euro değer biçiliyor. Transfer sürecini bekleyen 1.83 boyundaki futbolcu sol bek, sol açık ve ön libero mevkisinde de oynayabiliyor.



(Takvim)

Bình luận


bottom of page