top of page
Ara

Taner Taşkın: ''2-0'dan Maç Verdiğimiz İçin Üzgünüz''

Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Taner Taşkın, 2-2 berabere kaldıkları Bandırmaspor maçının ardından, ''1 puana seviniyoruz ama 2-0’dan maçı verdiğimiz için üzgünüz” açıklamasında bulundu.



Spor Toto 1. Lig’in 5. haftasında Keçiörengücü, 2-0 öne geçtiği Bandırmaspor deplasmanından 2-2 beraberlikle ayrıldı. Mücadele sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Taner Taşkın, Bandırmaspor maçına hazırlanırken rakiplerinin oynadığı üç oyunu da izlediklerini dile getirdi.


Taşkın, “Deplasmanda 1 puan deselerdi? Tabiki iyi oldu derdik. Maçın seyri değişik bir hal aldı. Bandırmaspor’u çok iyi analiz etmiştik. Biz yan toplara bir türlü çözüm bulamadık. İlk yarı 2 tane gol bulduk. Maçın ikinci yarısında başlarken ilk golü bulan yine biz olabilirdik. Talihsiz yediğimiz gol bizlere panik yaptırdı. Bandırmaspor, seyircilerin de desteğini aldı. Buna rağmen birçok girdiğimiz pozisyonlarda düzel değerlendirebilirdik ama takımızın iyi olduğunu söyleyebilirim. 1 puana seviniyoruz ama 2-0’dan maçı verdiğimiz için üzgünüz” dedi.


(İHA)

Comments


bottom of page