top of page
Ara

Taner Taşkın: ''Bu Oyunun Hakkı Bu Değildi''

TFF 1. Lig'in 32. haftasında, Çaykur Rizespor deplasmanından 2-1 mağlup ayrılan Sakaryaspor, zirve yolunda kritik bir yenilgi aldı. Yeşil siyahlı ekipte, Teknik Direktör Taner Taşkın, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


Sakaryaspor teknik direktörü Taner Taşkın rize maçı sonrası

Sakaryaspor teknik direktörü Taner Taşkın, 2-1'lik Çaykur Rizespor yenilgisini değerlendirdi.


Taşkın, ''Deplasmanda dün alınan neticeden sonra Rizespor’un maç başında çok ataklı bir maç oynayacağını ön görmüştük. Bunun için de oyuncularımızla ilk 30 dakikanın çok önemli olduğunu, gol yemeden kapatabilirsek dengeyi sağlayacağımızı konuşmuştuk. Aslında istediğimiz her şey oldu, devreyi kapattık. Ön tarafta 2 defa tehdit edebildik. Onlar ilk devrede çok daha baskın oynadılar. İkinci devre onların yorulduğunu gördük. İçeride oyuncularımıza 'öne çıkmanın zamanı geldi, atak futbolu başlatacağız' dedik. Bunu yaparken de çok dengeli olacağımızı söyledik. Neticesinde golü bulduk. Golü bulduktan çok kısa süre oyunu tutamadık. Belki 7-8 dakika oyunu tutabilseydik farklı bir maç izlettirebilirdik. Bence ikinci devredeki mücadele ve oyunun hakkı kesinlikle puan almaktı. Pozisyon da bulduk ama değerlendiremedik. Maçın orta hakemi de iyi maç yönetti. Ancak maçtan önce VAR’daki iki ismi duyunca eyvah demiştim. Onların birçok maçları bu şekilde skora veya takımına göre değişiyor. Nitekim, bu şekilde penaltı verilmesi çok acı oldu. Ne rakibin penaltı beklentisi vardı ne de bizim çocukların. Hakem VAR’a gidince rakibimiz bile şok oldu. Bu oyunun hakkı bu değildi. Önceki Altay maçımızda da benzer bir durum olmuştu. Baktığımız zaman bizim 6 puanımız bir anda gitti.'' diye konuştu.


Teknik adam sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:


''Bu takım gerçekten şampiyonluğu yaşayabilirdi. Ama maalesef gizli güçler devreye giriyor ve ligi dizayn edenler çok da güzel dizayn etmeye devam ediyor. Bu kirlenmiş Türk futbolunda bir sürü şaibeler olabilir ama biz şahsım ve kulübüm adına hep temiz kalacağız”

Comments


bottom of page