top of page
Ara

Taner Taşkın: ''Bu Şekilde Elendiğimiz İçin Üzgünüm''

Spor Toto 1. Lig Play-Off 1. turunda, Sakaryaspor, sahasında karşılaştığı Eyüpspor'a 120+2'de gelen gol ile mağlup oldu. Yeşil siyahlı ekibin teknik direktörü Taner Taşkın, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


sakaryaspor eyüpspor taner taşkın

Sakaryaspor teknik direktörü Taner Taşkın, 1-0'lık Eyüpspor yenilgisini değerlendirdi.


Taşkın, ''İlk turu geçmek istiyorduk. Bugün en fazla üzüldüğüm şeylerden biri, çok ciddi bir taraftar topluluğu vardı, galibiyet görmeyi hak ediyorlardı. Ama maalesef gücümüz buna yetti. Ben oyuncularımın sonuna kadar mücadele ettiğine eminim. Her şeyi yaptık. Rakip takımdaki oyuncuların bir çoğunun Şampiyonlar Ligi deneyimi bile var. Giren ve çıkan oyuncular ciddi bir özgeçmişe sahip. Buna rağmen, bu oyuncu grubumuzla 120 dakika elimizden geleni yaptık. Maçın hakkı bugün uzatmaya gidiyor gibi gözüküyordu. Belki uzatmaya gitse, penaltılarda elensek bu kadar üzülmezdim. Çünkü o şansı hak etmiştik. Allah demek ki Eyüpspor'u istedi. 120'de gelen gol hepimizi üzdü. Bu şekilde elendiğimiz için çok üzgünüm. Oyuncularımın morali bozulduğu, taraftar galibiyet göremediği için üzgünüm. Ki bu turu geçseydik finali görürdük diye düşünüyorum. Finalde de ciddi işler yapabilirdik. Maalesef buraya kadarmış.'' diye konuştu.


Teknik adam, takımdaki geleceği hakkında şu ifadeleri kullandı:


''Burada 1,5 yıllık sözleşmem var. Benim sözleşmelerimde hiçbir zaman tazminat olmadı, hiçbir sıkıntı olmaz. Bakarız, otururuz, bana inanıyorlarsa devam ederiz. Sakaryaspor güzel bir camia. Çalışmak isterim. Ben buraya geldiğimden beri elimden gelenin en iyisini yaptım. Vicdanen içim çok rahat. İlk geldiğimdeki Sakaryaspor ile şu anki Sakaryaspor arasında ciddi bir fark var. Biz 24 saat tesislerden çıkmadık. Takım iyi olsun diye uğraştık. Hatalar da yaptık elbet ama bütün çalışmalardan son derece memnunum. Sakaryaspor benimle çalışmak istediği sürece ben Sakaryaspor ile çalışırım. Farklı düşünceleri olursa da saygı duyarım.''

Comments


bottom of page