top of page
Ara

Taner Taşkın: ''Maçın İçinde Farklı Senaryolar Var''

TFF 1. Lig'in 30. haftasında deplasmanda karşılaştığı Altay'a 3-1 mağlup olan Sakaryaspor'da 4 maçlık galibiyet serisi sona erdi. Yeşil siyahlı ekibin teknik direktörü Taner Taşkın, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


Sakaryaspor teknik direktörü Taner Taşkın altay maçı açıklama

Sakaryaspor teknik direktörü Taner Taşkın, 3-1'lik Altay yenilgisini değerlendirdi.


Taşkın, ''Açıkçası maçtan önce bu sonucu beklemiyorduk. Galip gelmemiz gereken maçlardan bir tanesiydi. Bu maçı yenip mesafe almak istiyorduk. Rakiplerimiz de kaybetti ve berabere kaldılar, puan kaybettiler. Biz bu maçı kazansaydık ilk 2'nin içinde olacaktık. Maçın içinde farklı senaryolar da var. Maça iyi başlayan ve pozisyonlar bulan bizdik. Ama kırmızı karttan ve yapılan bireysel bir hatadan sonra hem kırmızı kart hem de penaltı bizim için çok ağır bir ceza oldu. Kalan sürede maçı çevirmek için gol de bulduk, pozisyonlar da bulduk ama maalesef bugün hakemden biraz mustaribiz. Hakem bütün takdiri rakibimiz adına kullandı. Bu da bizi maçın içinde biraz sinir harbine soktu. Rakibimiz de girmiş olduğu pozisyonları değerlendirdi. Biz çok risk aldık, arkada üçlüye döndük. Maalesef pozisyonlar da verdik, pozisyon da bulduk. Rakibimiz girdiği pozisyonları değerlendirdi ve galip geldiler.'' diye konuştu.


Taşkın konuşmasını şu ifadelerle sürdürdü:


''Geçen hafta Eyüpspor karşısında çok iyi bir galibiyet aldık. Onun havası herhalde bizi biraz bozdu, ayaklarımız yere sağlam basmadı ki oyuncularımı özellikle uyarmıştım. Böyle önemli galibiyetlerden sonra daha dikkatli olmamız gerekiyordu. Maalesef bunu başaramadık. Burada bütün sorumluluk bana ait. Oyuncu grubunu hazırlayan biziz. Ama oyuncularımız bu zamana kadar gerçekten çok iyi maçlar oynadılar ve çok ciddi bir seri kazandılar. Onlara da bir şey söyleyemiyorum; zaman zaman böyle kötü oynama lüksleri onların da var. Son dakikaya kadar maçı çevirmek adına verdikleri mücadeleden dolayı teşekkür ederim. Galip gelemediğimiz için taraftarlarımızdan da özür diliyoruz.''

コメント


bottom of page