top of page
Ara

Taner Taşkın: ''Play-Off'larda Çok İyi Bir Sakaryaspor İzleteceğiz''

TFF 1. Lig'in 37. haftasında Sakaryaspor, deplasmanda karşılaştığı Gençlerbirliği'ne 2-1 mağlup oldu. Sakaryaspor teknik direktörü Taner Taşkın, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


Sakaryaspor teknik direktörü Taner Taşkın play off yorumu

Sakaryaspor teknik direktörü Taner Taşkın, 2-1'lik Gençlerbirliği yenilgisini değerlendirdi.


Taşkın, ''Mağlubiyetten dolayı üzgünüz. Buraya 3 puan parolasıyla gelmiştik. İlk devrede, oyunu domine eden bir Sakaryaspor vardı. Kazanmayı istiyorduk. Rakibimizin de düşme sıkıntısından dolayı çok zor bir maç olacağını biz zaten biliyorduk. Fakat biz buraya gelmeden önce iki merkez stoperimiz Çağlayan ve kaptan Ümit Kurt’un sakat olması bizi rotasyona sevk etti. Orta saha oyuncusu olarak İbrahim ve yanında Donkor ile başladık. Fakat 45. dakikada Donkor'un oyundan atılmasıyla beraber merkez savunma gerçekten çok sıkıntı yaşadı. İlk devre bu kadar iyi oynayan ve oyunu domine eden takım, ikinci devreye başlarken rakibimizin iştahını arttırdı. İlk 15-20 dakika çok iştahlı bir oyunla goller buldular. Buna rağmen oyuncularım beraberliği yakalayabilmek için sonuna kadar mücadele etti fakat muvaffak olamadık. Gençlerbirliği'ni tebrik ederim” diye konuştu.


Play-Off değerlendirmesinde bulunan teknik adam şu ifadeleri kullandı:


''Biz şimdi ligi 5. olarak bitiriyoruz. Bu da bizim için önemliydi. Çünkü ilk maçı tek maç içeride oynama şansımız vardı. İnşallah sakat olan oyuncularımız bu süre zarfında dönerler çünkü Donkor'un da kırmızı kart görmesiyle -çünkü 2 veya 3 maç ceza alabilir- merkez stoperlerde sıkıntımız var. Oyuncuların dönmelerini bekleyeceğiz. Ama Play-Off'larda çok iyi oynayan bir Sakaryaspor'u herkese izlettireceğiz. Çok ümitliyim. Play-Off tecrübem de var. 2 tane Play-Off şampiyonluğu yaşadım. Bütün iştahımız, isteğimiz ve arzumuzla Play-Off için mücadele edeceğiz''

Comments


bottom of page