top of page
Ara

Taner Taşkın: ''Sağlam ve Karakterli Oyun Beni Umutlandırdı''

Spor Toto 1. Lig'in 22. haftasında Sakaryaspor, deplasmanda Tuzlaspor'u 3-2 mağlup etti. Yeşil siyahlı ekiple ilk maçından galibiyetle ayrılan Teknik Direktör Taner Taşkın, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.


taner takın sakaryaspor

Sakaryaspor teknik direktörü Taner Taşkın, 3-2'lik Tuzlaspor galibiyetini değerlendirdi.


Taşkın, “Maça iyi başladık. İlk devre oyunun hakimiydik, golü bulduk, rakibe hiç pozisyon vermedik. Bize göre olmayan bir penaltı ve golle rakip soyunma odasına moralli, biz moralsiz girdi. İkinci yarıda bir 5 dakika kaybolduk. Rakibimiz baskı kurdu ve golü yedik. Buna rağmen moralimizi bozmadık, aynı şekilde istekli ve arzumuzu devam ettirdik. Yaptığımız hamlelerle rakibi daralttık. Rakibin 10 kişi kalması da baskılı oyunumuza etkendi. Takım genel olarak istekli ve arzuluydu. Deplasmanda, kendi sahamızda gibi oynadık. Zeminin iyi olmayışı pas oyununu etkiledi ancak oyuncularımın istediği, arzusu ve vazgeçmemeleri benim için çok önemliydi.” diye konuştu.


Deneyimli teknik adam, “Önümüzdeki haftalarda daha iyi bir takım haline geleceğiz. İnşallah bu değişimi herkes görecek. Burada olmamı sağlayanlara teşekkür ediyorum, mahçup olmam inşallah. Şehrin benden bir beklentisi var hoca olarak. Taraftarın ve şehrin bu kadar istekli olması omuzlarımdaki yükü arttırıyor. İnşallah onlara layık olmayı Allah bana nasip eder. Risk almam gereken yerlerde risk almaktan korkmam. Daha önce de geriye düştüğümüz maçları çevirdik, bugün de nasip oldu. Giren oyuncular da baskı anlamında katkı sağladı. Bugün çok pozisyona girdik ve iki gol yememize rağmen bana göe rakibe çok fazla pozisyon vermedik. Sağlam ve karakterli bir oyun vardı o beni umutlandırdı. Ama yeterli değil, daha derli toplu olmamız gerekiyor. Buraya, galip bir takımın hocası olarak girmek bana moral oldu.” ifadelerini kullandı.

コメント


bottom of page