top of page
Ara

Taner Taşkın'tan Galibiyet ve Play Off Değerlendirmesi

TFF 1. Lig'in 35. haftasında Sakaryaspor, deplasmanda karşılaştığı Erzurumspor'u 1-0 mağlup ederek, Play-Off yolunda kritik bir galibiyet aldı. Yeşil siyahlı ekipte, teknik direktör Taner Taşkın, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


Sakaryaspor teknik direktörü Taner Taşkın maç sonu açıklama

Sakaryaspor teknik direktörü Taner Taşkın, 1-0'lık Erzurumspor galibiyetini değerlendirdi.


Taşkın, ''Kritik bir 3 puan aldık. Önemli olan kazanmaktı ama özellikle ilk devre topa sahiptik. İki tane yüzde yüz pozisyon yakaladık ama gol atmakta muvaffak olamadık. 3 haftadır kazanamıyorduk. Dolayısıyla oyuncuların üzerinde biraz stres de vardı. Ama şükürler olsun istediğimizi aldık. Rakibimiz için de kolay değil. Onlar da ligde kalmak için savaşıyorlar. Bu sahada da Rize ve Eyüpspor gibi takımlardan puan aldılar, geçen hafta Bandırmaspor'u 4-2 yendiler. Ama bugün rakibe göre üstün taraf bizdik. Fakat takım bana göre istediğim seviyede değil. Ben daha canlı bir takım olmasını bekliyorum. Bahar yorgunluğu mu oldu ne oldu anlayamadım. İkinci devre fizik olarak iyi olduğumuzu söyleyemem. Kalan iki haftada çok daha iyi çalışmamız lazım. Kalan 2 maçı da kazanmak için sahada olacağız. Play-Off'taki yerimiz sağlam diye düşünüyorum. Ama ciddi bir Play-Off oynanacak, buna çok sıkı hazırlanmamız lazım. Bu görüntü beni çok tatmin etmedi. Daha iyi bir Sakaryaspor olmamız gerektiğini düşünüyorum'' diye konuştu.


Taşkın, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:


''Kasongo oyun içinde bana haber göndererek ağrısı olduğunu ama devam edebileceğini söyledi. Ben risk etmek istemedim ve 10 dakika kala onu oyundan aldım. Roshi'den 5-6 haftadır faydalanamıyoruz. Bizim için kritik oyuncular bunlar. Roshi'nin dönmesi bize moral oldu. Önde, Mehmet Akyüz'den faydalanmaya çalışıyoruz. İki maçımız var. Özellikle Pendik maçından galip gelmek istiyoruz. Rakibimiz bizden 1 maç daha fazla oynayacağı için sadece bizim kazanmamız yetmeyecek, rakibin de 1 maç kaybetmesi gerekiyor. Ama biz ilk önce Sakarya'da kendi işimizi yapacağız. Onu becerebilirsek son haftaya kadar üçüncülük için şansımız devam edecek. Ama tekrar ediyorum, Sakaryaspor olarak oyunu daha iyi domine etmeliyiz. Şu andaki görüntü benim tarzım bir oyun değil.''

Comments


bottom of page