top of page
Ara

Taner Öcal'dan Transfer Açıklaması

Nazilli Belediyespor'un teknik patronu Taner Öcal transfer gündemine dair açıklamalarda bulundu. Takıma yapılacak takviyeler için kolları sıvayan Öcal, sportif direktör Hasan Aygün ve transfer komitesiyle birlikte yoğun bir mesaiye giriyor.



Oyuncularla görüşmeye başladıklarını kaydeden teknik patron Öcal, 2-3 gün içerisinde transferlerin açıklanabileceğini belirterek, “Bütçemize göre hareket ediyoruz. Hedefe oynayacak, Play-Off’un içinde kalacak bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Ekibimize çalışıp bir liste vermiştik. Sportif direktörümüz Hasan Aygün ve transfer komitemiz oyuncularla görüşmelerini sürdürüyorlar. 2-3 gün içerisinde transferleri yavaş yavaş açıklarlar” ifadelerini kullandı.


FORVET VE KENAR OYUNCULARINA YÖNELDİK


Her mevkiye transfer yapacaklarını ancak santrfor ve kenar oyuncularına ağırlık verdiklerini ifade ederek, “Genellikle golcü ve kanat oyuncularına yöneldik. Merkez orta saha, sağ bek ve sol bek ihtiyacımız var. 3-4 yerin dışında her yer yere adam alacağız bu sene. Zekeriya ile de nikah tazeledik. İyi bir kaleci ve takıma da çok katkısı olacaktır” dedi.

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page