top of page
Ara

Tarsus İdman Yurdu'nda Tansu Yaan Dönemi

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tarsus İdman Yurdu, teknik direktörlük görevine Tansu Yaan'ı getirdi.


Tarsus İdman Yurdu'nda Tansu Yaan Dönemi

TFF 2. Lig Beyaz Grubun ilk devresini play-off hattının 10 puan gerisinde tamamlayan Tarsus İdman Yurdu, geçen seneki çıkışını hedefleyerek, takımın teknik direktörlük koltuğu için Tansu Yaan ile anlaştı.


Tarsus İdman Yurdu transferi, ''Takımımız deneyimli Teknik Direktör Tansu YAAN ile prensipte anlaşma sağlamıştır. Bu anlaşmanın güzel gelişmeler adına başlangıç olacağını taraftarlarımızın bilmesini istiyoruz. Anlaşmanın her iki taraf adına hayırlı olmasını diliyoruz. Bu zorlu süreçte takımımızın düzlüğe çıkması adına her şartta yanımızda olan ve destek veren Onursal Başkanımız sayın Dr. Haluk BOZDOĞAN’a teşekkür ediyoruz!


Takımımızın anlaşmaya vardığı hocamız Tansu YAAN ve Ekibi!


Tansu YAAN hocamızın ekibini oluşturanlar;

Başta takımımızın zor gününde yanında olan kıymetli hocamız Sinan ATIM (Yardımcı Antrenör), Cahit ARIM (Yardımcı Antrenör), Kazım RAKICI (Kaleci Antrenörü) ve Alperen SEVİNÇ (Kondisyoner) oldu. Hocamıza ve ekibine başarılar diliyoruz. Takımımız adına hayırlı olsun! Takımımızın her daim yanında olan Belediye Başkanımız Dr. Haluk BOZDOĞAN’a teşekkür ediyoruz.'' şeklinde duyurdu.

Comments


bottom of page