top of page
Ara

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta 30. Hafta Sonuçları, Haftanın Öne Çıkanları ve 31. Hafta Programı

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta 30. hafta karşılaşmaları tamamlandı. İşte 30. hafta sonuçları, haftanın öne çıkanları ve 31. haftanın programı.


TFF 2. Lig Beyaz Grup 30. Hafta

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta 30. hafta karşılaşmaları ve haftanın öne çıkanları


TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta 30. Hafta Sonuçları:

Ankaraspor - Çorum FK: 0-1

Menemen FK - Şanlıurfaspor: 1-2

Esenler Erokspor - Sivas Belediyespor: 6-1

İnegölspor - Bursaspor: 0-2

Tarsus İdman Yurdu - Batman Petrolspor: 0-4

Düzcespor - Somaspor: 3-3

24 Erzincanspor - Nazilli Belediyespor: 2-0

Bayburt Özel İdarespor - Afyonspor: 2-2

Isparta 32 Spor - Arnavutköy Bld Gençlikspor: 1-2

Haftanın BAY Takımı: Amedspor


Lider Başkentte Hata Yapmadı!

Ankaraspor  Çorum FK 0-1

12 maçlık yenilmezlik serisi ile Ankaraspor'un karşısına çıkan lider Çorum FK, 32. dakikada öne geçtiği ve 24. dakikada rakibinin 10 kişi kaldığı maçtan galip ayrılarak yenilmezlik serisini 13 maça çıkardı. Bu galibiyetle birlikte ayrıca 5 maçlık bir galibiyet serisi de yakalayan Çorum FK, 57 puana yükseldi ve 1 puan farkla liderliğini sürdürdü.

Ankaraspor ise 6 maç sonra mağlup oldu ve 42 puanda kalarak play-off hattının 2 puan gerisinde haftayı 9. sırada tamamladı.


Şanlıurfa Geriden Gelip Kazandı!

Menemen FK  -  Şanlıurfaspor: 1-2

Son 8 haftada sadece 2 kez puan kaybeden Menemen FK karşısında ilk yarıyı 1-0 geride tamamlayan Şanlıurfaspor, 2. yarıda bulduğu gollerle karşılaşmadan 2-1 üstün ayrıldı. Bu sonuçla 6 maçlık bir galibiyet serisi yakalayan Şanlıurfaspor 56 puana yükseldi ve zirvenin 1 puan gerisinde haftayı 2. sırada tamamladı.

Menemen FK ise 4 hafta sonra mağlup oldu ve 38 puanda kalarak, play-off hattının 6 puan gerisine düştü.


Erok, Gol Oldu Yağdı!

Esenler Erokspor  Sivas Belediyespor: 6-1

Şampiyonluk için yarışırken son 6 haftada yalnızca 1 galibiyet alarak oldukça büyük yaralar alan Erokspor, Sivas Belediyespor karşısında adeta gövde gösterisi yaptı. rakibini 6-1 mağlup eden Erokspor, 49 puana yükseldi ve play-off hattındaki yerini korudu. Sivas Belediyespor ise 12 puanda kaldı ve haftayı son sırada tamamladı.


Kritik Maç Bursaspor'un!

İnegölspor  Bursaspor: 0-2

Küme hattından bir an önce çıkmak isteyen İnegölspor ile tehlike bölgesi ile arasındaki farkı açmak isteyen Bursaspor maçı mücadele gücü yüksek bir karşılaşmaya sahne oldu. Tribünlerin ağzına kadar dolduğu İnegöl Stadyumu'nda baskılı oynayıp pozisyonlara giren ev sahibi İnegölspor olsa da Bursaspor her iki yarıda da bulduğu gollerle karşılaşmayı 2-0 kazandı ve hayati bir 3 puanı hanesine yazdırdı. Tribünlerin gergin olduğu ve Bursaspor adına zorlu geçmesi beklenen İnegölspor deplasmanından da galibiyetle ayrılan Özer Hurmacı, takımın başında çıktığı 2. maçı da kazanmasını bildi.

İnegölspor ise 29 puanda kaldı ve Batman Petrolspor'un kazanması ile güvenli bölgenin 3 puan gerisine düştü.


Batman Nefes Aldı!

Tarsus İdman Yurdu  Batman Petrolspor: 0-4

Düşüş yaşayan ve 13 haftada tek galibiyet alarak küme hattı ile puanları eşitleyen Batman Petrolspor, mali sıkıntılar nedeniyle alt yapı oyuncuları ile sahaya çıkan Tarsus İdman Yurdu karşısında mutlak 3 puan hedefi ile çıktığı karşılaşmadan 4-0'lık galibiyetle ayrıldı. Petrolspor küme hattındaki en yakın rakibi İnegölspor'un yenildiği haftada kazanarak puan farkını 3'e yükseltti ve haftalar sonra raht bir nefes aldı. Tarsus İdman Yurdu ise galibiyet hasretini 19 maça çıkardı ve güvenli bölgenin 11 puan gerisinde haftayı 17. sırada tamamladı.


Düzce 3-0'dan Döndü!

Düzcespor  Somaspor: 3-3

Play-off hattını hedefleyen iki takımın mücadelesinde maça hızlı başlayan deplasman ekibi Somaspor, 40. dakikada 3-0 öne geçen taraf oldu. Son 3 maçını kaybederek şampiyonluk yarışından uzaklaşarak play-off mücadelesi veren bir takım haline gelen Düzcespor, kendi sahasında güçlü rakibi karşında 79. dakika 3-0'dan geri döndü ve skorda dengeyi sağladı. 3-3'lük eşitlikle sonuçlanan maçta her iki takımda yara alırken, Düzcespor, yaptığı geri dönüşle gelecek haftalar için moral depoladı. Bu sonuçla Düzcespor play-off hattının 2, Somaspor ise 3 puan gerisine düşmüş oldu.


Erzincan Zorlu Maçı Kazandı, Play-off'a Dahil Oldu!

24 Erzincanspor  Nazilli Belediyespor: 2-0

Play-off hattını hedefleyen bir diğer iki takımın mücadelesinde ev sahibi Erzincanspor maça hızlı başlayarak, 8. dakikada 1-0 öne geçen taraf oldu. Karşılaşmayı da 2-0 kazanan Erzincanspor, rakiplerinin puan kaybettiği haftada 1 puan farkla play-off hattına dahil oldu. 38 puanda kalan Nazilli Belediyespor ise play-off hattını 6 puan gerisinde haftayı 11. sırada tamamladı.


Afyon 88'de Yıkıldı!

Bayburt Özel İdarespor  Afyonspor: 2-2

10 maçta yalnızca 1 kez bileği bükülen Afyonspor, kümede kalması mucizelere kalmış Bayburt Özel İdarespor karşında mutlak galibiyet hedeflediği karşılaşmadan 88. dakikada yediği golle 2-2'lik beraberlikle ayrıldı ve 43 puanda kalarak, play-off hattındaki yerini kaybetti. 13 puan yükselen Bayburtspor ise Batman Petrolspor'un kazanması nedeniyle güvenli bölgenin 19 puan gerisinde kaldı. Haftaya direkt rakibi Batman Petrolspor ile karşılşacak Bayburt Özel İdarespor, puan kaybı yaşaması halinde 2. lige veda edecek.


TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta 31. Hafta Programı:

Çorum FK - Tarsus İdman Yurdu

Şanlıurfaspor - Isparta 32 Spor

Amedspor - Esenler Erokspor

Nazilli Belediyespor - Düzcespor

Bursaspor - 24 Erzincanspor

Batman Petrolspor - Bayburt Özel İdarespor

Somaspor - Menemen FK

Afyonspor - İnegölspor

Sivas Belediyespor - Ankaraspor

Haftanın BAY Takımı: Arnavutköy Bld Gençlikspor

Comments


bottom of page