top of page
Ara

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 30. hafta Sonuçları, Haftanın Öne Çıkanları ve 31. Hafta Programı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 30. hafta karşılaşmaları tamamlandı. İşte 30. hafta sonuçları, haftanın öne çıkanları ve 31. hafta programı:



TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 30. hafta karşılaşmaları ve haftanın öne çıkanları:


TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 30. Hafta Sonuçları:

Vanspor FK - Kastamonuspor: 0-0

Balıkesirspor - Bucaspor 1928: 0-3

1461 Trabzon FK - Kırşehir FK: 5-1

Zonguldak Kömürspor - Ankara Demirspor: 3-4

İskenderunspor - Etimesgut Belediyespor: 3-0

Pazarspor - Sarıyer: 3-2

Fethiyespor - Serik Belediyespor: 2-0

Kırklarelispor - Uşakspor: 2-2

Adıyaman FK - Kocaelispor: HÜK 0-3

Diyarbekirspor - Karacabey Belediyespor: HÜK 0-3


Vanspor, Kastamonu'ya Takıldı!

Vanspor FK Kastamonuspor: 0-0

Yakaladığı müthiş çıkışla şampiyonluğun en iddialı takımlarında biri halenine gelen Vanspor, lider Kocaelispor'un hükmen galip geldiği haftada kendi evinde Kastamonuspor ile 0-0 berabere kalarak şampiyonluk yarışında yara aldı. Bu sonuçla Vanspor, 62 puana yükseldi ve lider kocaelispor'un 3 puan gerisinde haftayı 2. sırada tamamladı. Kastamonuspor ise 2 maçlık galibiyetin ardından deplasmanda zorlu rakibinden aldığı puanla çıkışını sürdürdü ve haftayı tehlike hattının 12 puan üzerinde 13. sırada tamamladı.


Bucaspor Çıkışta!

Balıkesirspor Bucaspor 1928: 0-3

Güzel bir çıkışla, lider Kocaelispor'u devirip ardından Sarıyer'i deplasmanında son dakikalarda bulduğu golle yenen Bucaspor, Kırklarelispor beraberliği ile zirve yolunda ciddi yara almıştı. Geçen hafta küme hattındaki rakibi uşak farklı geçen Bucaspor, bu hafta bir diğer küme hattı ekibi Balıkesirspor'u da deplasmanda 3-0 gibi net bir skorla mağlup etti. 2. sıradaki Vanspor'un puan kaybettiği haftada, Vansporla puan farkını 2 puana düşürürken, hükmen galip haftayı kapatan lider Kocaelispor'la arasındaki 5 puanlık farkı da korumuş oldu. Balıkesirspor ise 20 puanla 18. sırada kalsa da, Bal-Kes'in tüm dikkati ligin kendileri için belki de ne kritik maçı olan haftaya oynayacakları Uşakspor müsabakasında olacak.


1461'den Farklı Tarife!

1461 Trabzon FK Kırşehir FK: 5-1

Şampiyonluk yarışında geçen hafta lider Kocaelispor'la berabere kalarak yara alan 1461 Trabzon, kendi evinde ligde neredeyse hiç bir iddiası kalmayan Kırşehir FK'yı farklı geçti. Play-off hattında oldukça uzak olan Kırşehir FK, 5 maçlık yenilmezlik serisi ile küme hattı ile arasındaki farkı da açtı ve ligde rahat bir konum elde etti. Bu sonuçla 59 puana yükselen 1461 Trabzon zirvenin 6 puan gerisinde 4. sırada yer aldı. Kırşehir FK ise 36 puanda kaldı ve küme hattını 14 puana üzerinde 11. sırada haftayı tamamladı.


Kömür ile Demir'in Düellosu Nefes Kesti!

Zonguldak Kömürspor Ankara Demirspor: 3-4

Play-off hattı için yarışan iki takımın maçı mücadele gücü yüksek bir karşılaşmaya sahne oldu. İlk yarısı golsüz geçilen maçın 2. yarında tam 7 gol sığdı. Zonguldak Kömürspor, 2 kez öne geçen deplasman ekibi Ankara Demirspor karşında 88. dakikada beraberliği yakaladı. 90+5. dakikada gelen golle mücadelen 4-3 üstün ayrılan taraf deplasman ekibi Ankara Demirspor oldu. Nefes kesen maçın ardından Ankara Demirspor 58 puana yükseldi ve play-off hattındaki yerini korudu. Zonguldak Kömürspor ise 44 puanda kaldı ve kazanması halinde 5 puana indireceği play-off hattı ile arasındaki puan farkı14'e yükselmiş oldu.


İskenderun Yara Sardı!

İskenderunspor Etimesgut Belediyespor: 3-0

Geçen hafta son 10 dakika 10 kişi mücadele verdiği Karcabey Belediyespor deplasmanında berabere kalarak şampiyonluk yarışında yara alan İskenderunspor, Etimesgut Belediyespor karşısına mutlak galibiyet hedefi ile çıktı. Rakibini 3-0 gibi net bir skorla geçen İskenderunspor, 2. sıradaki Vanspor'un puan kaybettiği haftada, yakın hedef olarak görülen lig 2.liği için geçen haftaki yarasını sarmış oldu ve Vanspor'la puan farkını 3'e indirdi. Etimesgut Belediyespor ise 31 puanda kaldı ve haftayı küme hattının 9 puan üstünde 15. sırada tamamladı.


Pazar 19 Hafta Sonra Galip!

Pazarspor Sarıyer: 3-2

Küme hattına haftalardır demir atan Pazarspor, ilk yarısı 1-1 biten maçta Sarıyer'i 3-2'lik skorla mağlup etti ve 19 haftalık galibiyet hasretine son verdi. 19 hafta sonra gelen galibiyetin ardından puanını 16'ya yükselten Pazarspor, güvenli bölge ile arasındaki farkı da 7 puana indirdi. Sarıyer ise bu sonuçla galibiyet hasretini 5 maça yükseltirken, 32 puanda kaldı ve haftayı 14. sırada tamamladı.


Uşak Moral Topladı!

Kırklarelispor Uşakspor 2-2

Son 6 maçtan yalnızca 1 puan çıkaran ve 21 puanda kalan Uşakspor'un, geçen hafta Balıkesirspor'un da kazanması ile küme hattındaki stresi iyiden iyiye artmıştı.

Haftaya Balıkesirspor'la karşılaşacak olan ve ligin kendileri açısında en kritik maçı öncesi Kırklareli deplasmanına çıkan Uşakspor, direkt rakibi Balıkesirspor'un mağlup olduğu haftada, deplasmandan 1 puan ile döndü ve kritik maç öncesi moral depolamış oldu. Kırklarelispor ise 39 puanda kaldı ve haftayı play-off hattının 19 puan gerisinde 10. sırada tamamladı.


TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 31. Hafta Programı:

Kocaelispor - Zonguldak Kömürspor

Ankara Demirspor - Vanspor FK

Bucaspor 1928 - Pazarspor

Kastamonuspor - İskenderunspor

Serik Belediyespor - 1461 Trabzon FK Uşakspor - Balıkesirspor

Karacabey Belediyespor - Kırklarelispor

Sarıyer - Fethiyespor

Kırşehir FK - Adıyaman FK: HÜK 3-0

Etimesgut Belediyespor - Diyarbekirspor: HÜK 3-0

Comments


bottom of page