top of page
Ara

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 37. hafta Sonuçları, Haftanın Öne Çıkanları ve 38. Hafta Programı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 37. hafta karşılaşmaları tamamlandı. İşte 37. hafta sonuçları, haftanın öne çıkanları ve 38. hafta programı:



TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 37. hafta karşılaşmaları ve haftanın öne çıkanları:


TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 37. Hafta Sonuçları:

Kocaelispor - Kastamonuspor: 2-1

Bucaspor 1928 - İskenderunspor: 3-2

Fethiyespor -1461 Trabzon FK: 1-0

Uşakspor - Vanspor FK: 1-2

Kırklarelispor - Ankara Demirspor: 1-1

Balıkesirspor - Zonguldak Kömürspor: 3-3

Serik Belediyespor - Karacabey Belediyespor: 0-1

Kırşehir Futbol SK - Etimesgut Belediyespor: 2-4


Şampiyon Körfez!

Kocaelispor - Kastamonuspor: 2-1

10 maçlık yenilmezlik serisi ile Kastamonuspor karşısına çıkan Kocaelispor, rakibini 2-1 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti. Geçtiğimiz sezon, Play-Off'lar ile çıktığı 1. Lig'e veda eden Kocaelispor, 31 Yıl sonra kulüp puan rekoru da kırarak doğrudan Spor Toto 1. Lig'e yükselme başarısı gösterdi. Sezon boyunca kıyasıya mücadele ettiği en yakın rakibi Bucaspor'a 6 puan fark atan Kocaelispor, haftayı 84 puan ile şampiyon olarak tamamladı.


Galibiyet hasreti 5 maça çıkan Kastamonuspor ise haftayı 40 puan ile 15. sırada bitirdi.


Düelloda Kazanan Bucaspor!

Bucaspor 1928 - İskenderunspor: 3-2

Ligin son haftalarında yakaladığı performans ile şampiyonlukta iddiasını sürdüren Bucaspor ile Play-Off'un en güçlü yarışçısı İskenderunspor, İzmir'de kozlarını paylaştı. Gol düellosuna sahne olan mücadelede, galip gelen taraf 3-2'lik skor ile Bucaspor oldu.


Kocaelispor'un galibiyetiyle şampiyonluk şansını yitiren Bucaspor, ikincilik yarışındaki en ciddi rakibini mağlup etti. Sarı lacivertli ekip, böylelikle, şampiyonluktan sonra en avantajlı pozisyon olan ikinciliği garantilemiş oldu.


Play-Off'ta ikincilik yarışını kaybeden İskenderunspor, üçüncülük koltuğunu korumak için haftaya Uşakspor ile karşılaşacak.


Fethiye Seriyi Sürdürdü!

Fethiyespor -1461 Trabzon FK: 1-0

Ligde, iddiası kalmamasına rağmen yakaladığı çıkışla adından söz ettiren Fethiyespor ile Play-Off'ta iddialı bir konum hedefleyen 1461 Trabzon karşılaştı. Güçlü rakibini 1-0 mağlup eden Fethiyespor, galibiyet serisini 4 maça taşıdı. Gelecek hafta hükmen galip sayılacak olan Fethiye, böylelikle sezonu 55 puan ile tamamladı.


3 maçlık galibiyet serisi son bulan 1461 Trabzon ise haftayı 71 puan ile 4. sırada tamamladı.


Van Yara Sardı!

Uşakspor - Vanspor FK: 1-2

Şampiyonluk yarışı verirken, son 7 haftada 1 galibiyet alarak düşüşe geçen Vanspor, Uşak deplasmanında moral buldu. Vanspor, iç sahada 4 maçlık yenilmezlik serisi bulan Uşakspor'u 1-0 geriden gelerek 2-1 mağlup etti. Vanspor bu sonuçla, haftayı 71 puan ile 5. sırada tamamladı ve 1461 Trabzon'un puan kaybettiği haftada avantaj yakaladı.


Uşakspor ise bu sonuçla, haftayı 33 puan ile 16. sırada bitirdi.


Demir Play-Off'u Garantiledi!

Kırklarelispor - Ankara Demirspor: 1-1

Ligin 37. haftasında Ankara Demirspor, deplasmanda karşılaştığı Kırklarelispor ile 1-1 berabere kaldı. Haftayı, 68 puan ile 6. sırada tamamlayan Ankara Demirspor, Karacabey Belediyespor karşısında, ikili averaj ile Play-Off biletini garantiledi.


Kırklarelispor ise bu sonuçla, haftayı 46 puan ile 12. sırada tamamladı.


Karacabey'e Galibiyet Yetmedi!

Serik Belediyespor - Karacabey Belediyespor: 0-1

Ligde iddiası kalmayan Serik Belediyespor karşısına mutlak galibiyet hedefi ilen çıkan Karacabey Belediyespor, deplasmanda rakibi 1-0 mağlup etmeyi başardı. Karacabey Belediyespor, ligde son haftaya girerken 5 puan olan Play-Off hattı ile arasındaki farkı 3'e düşürsede Ankara Demirspor'a karşı, ikili averaj ile geride olduğu için Play-Off biletini kaçırdı. Karacabey Belediyespor bu galibiyetle haftayı Play-Off hattının 3 puan gerisinde 65 puanla 7.sırada tamamladı.


TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 38. Hafta Programı:

Ankara Demirspor - Kocaelispor

İskenderunspor - Uşakspor

1461 Trabzon FK - Kırklarelispor

Vanspor FK - Balıkesirspor

Karacabey Belediyespor - Sarıyer

Zonguldak Kömürspor - Pazarspor

Etimesgut Belediyespor - Serik Belediyespor

Kastamonuspor - Kırşehir Futbol

Diyarbekirspor - Bucaspor 1928: HÜK 0-3

Adıyaman FK - Fethiyespor: HÜK 0-3

Comments


bottom of page