top of page
Ara

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 38. Hafta Sonuçları ve Haftanın Öne Çıkanları

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta son hafta karşılaşmaları tamamlandı. İşte 38. hafta sonuçları, haftanın öne çıkanları.



TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 38. hafta karşılaşmaları ve haftanın öne çıkanları


TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 38. Hafta Sonuçları:

Ankara Demirspor - Kocaelispor: 1-0

İskenderunspor - Uşakspor: 5-1

1461 Trabzon FK - Kırklarelispor: 2-0

Vanspor FK - Balıkesirspor: 8-0

Karacabey Belediyespor - Sarıyer: 2-0

Zonguldak Kömürspor - Pazarspor: 3-1

Etimesgut Belediyespor - Serik Belediyespor: 2-0

Kastamonuspor - Kırşehir FK: 3-2

Diyarbekirspor - Bucaspor 1928: HÜK 0-3

Adıyaman FK - Fethiyespor: HÜK 0-3


Körfez'in Serisi Demir'e Takıldı!

Ankara Demirspor - Kocaelispor: 1-0

Ligin son haftasında, şampiyon Kocaelispor ile Play-Off ekiplerinden Ankara Demirspor, kozlarını paylaştı. Kocaelispor'un 13 maçlık yenilmezlik serisi Başkent'te sona erdi. Böylelikle Körfez, puan rekoru kırdığı sezonu 84 puanda şampiyon olarak tamamladı ve 1 yıl aradan sonra Spor Toto 1. Lig'e geri döndü.


Geçen haftaki Kırklarelispor beraberliği ile Play-Off biletini garantileyen Ankara Demirspor ise zorlu Play-Off yolculuğu öncesinde bu galibiyet ile moral depoladı. Demir, sezonu 71 puan ile 6. sırada tamamladı.


İskenderun Play-Off'a Moralli Girdi!

İskenderunspor - Uşakspor: 5-1

3 maçlık galibiyet serisi geçtiğimiz hafta zorlu Buca deplasmanında son bulan İskenderunspor, Play Off öncesi moral depoladı. Uşakspor karşısında 5-1'lik galibiyet elde eden İskenderunspor, sezonun en farklı galibiyetini aldı ve ligi 77 puan ile 3. sırada tamamladı.


Sezonda, istikrarlı bir performans ortaya koyamayan Uşakspor, ligi 33 puan ile 16. sırada bitirdi.


Trabzon, Galibiyet İle Bitirdi!

1461 Trabzon FK - Kırklarelispor: 2-0

Ligin son haftasında, 1461 Trabzon ile Kırklarelispor, kozlarını paylaştı. Karadeniz ekibi, mücadeleden 2-0 galip ayrılarak, Play-Off öncesi moral bulan ekiplerden biri oldu. 1461 Trabzon, sezonu 74 puan ile 4. sırada tamamladı.


Sezonda, istikrarlı bir grafik çizemeyen Trakya temsilcisi Kırklarelispor, ligi 46 puan ile 12. sırada bitirdi.


Düelloda Kazanan Kastamonu!

Kastamonuspor - Kırşehir FK: 3-2

Son haftalarda her ikisi de düşüşte olan ekiplerden Kastamonuspor ile Kırşehir FK, karşı karşıya geldi. Gol düellosuna sahne olan mücadelede, gülen taraf 3-2'lik skor ile ev sahibi Kastamonuspor oldu. Kastamonu ekibi, hükmen Diyarbekirspor haricinde, 8 maçın ardından galibiyet hasretine taraftarı önünde son verdi. Bu sonuçla Kastamonuspor, sezonu 43 puan ile 14. sırada tamamladı.


Üst üste üçüncü yenilgisini alarak, ikinci devrenin en kötü grafiğini çizen Kırşehir FK ise, ligi 48 puan ile 11. sırada bitirdi.


Vanspor, Play-Off'lara ''Farklı'' Girdi!

Vanspor FK - Balıkesirspor: 8-0

Geçen haftaki Uşakspor galibiyeti ile yara saran Vanspor, ligden düşmesi kesinleşen Balıkesirspor karşısına mutlak galibiyet hedefi ile sahaya çıktı. Seyircisi önünde Balıkesirspor'u 8-0 mağlup eden Vanspor, Play-Off'lar öncesi hem moral topladı hemde rakiplerine adeta gövde gösterisi yaptı. Son hafta aldığı farklı galibiyetle sezonu 74 puanala averajla 5. sırada tamamlayan Vanspor, Play-Off'ta 1461 Trabzon'un rakibi oldu. Sancılı bir sezon geçiren Balıkesirspor ise bu sonuçla 25 puanda kaldı ve sezonu 17. sırada tamamlayarak, 3. Lig'e geriledi.



Kömür Galibiyetle Kapattı!

Zonguldak Kömürspor - Pazarspor: 3-1

Ligde Play-Off yarışı verirken düşüşe geçerek son 10 maçta 1 galibiyet alan Zonguldak Kömürspor, son maça çıkmadan önce Play-Off biletini kaçırmıştı. Sarıyer maçının ardından aradığı çıkışı bulamayan Pazarspor, son maçlar öncesine lige veda etmişti. Lig adına iddiası olmayan iki takımın karşılaşmasında, Zonguldak Kömürspor, taraftarının önünde galip gelen taraf oldu. Bu sonuçla Kömürspor sezonu 53 puanla 9. sırada tamamladı. Pazarspor ise 23 puanda kaldı ve sezonu 19. sırada tamamlayarak 3. Lig'e geriledi.



Comments


bottom of page