top of page
Ara

TFF 3. Lig 1. Grup'ta 33. Hafta Sonuçları, Haftanın Öne Çıkanları ve 34. Hafta Programı

TFF 3. Lig 1. Grup'ta oynanan 33. hafta karşılaşmaları tamamlandı. İşte 26. hafta sonuçları, haftanın öne çıkanları ve 34. hafta programı...



TFF 3. Lig 1. Grup'ta 33. Hafta Karşılaşmaları ve Haftanın Öne Çıkanları


3. Lig 1. Grup'ta 33. Hafta Sonuçları:

1954 Kelkit Belediyespor - Yeni Mersin İdman Yurdu: 0-0

Karşıyaka - Belediye Kütahyaspor: 3-1

Eskişehirspor - Elazığspor: 3-6

Hacettepe 1945 Spor - Belediye Derincespor: 0-2

Yomraspor - 52 Orduspor FK: 4-0

Ağrı 1970 Spor - Edirnespor: 1-1

Amasyaspor FK - Çatalcaspor: 0-0

Karaköprü Belediyespor - Nevşehir Belediyespor: 0-2

Şile Yıldızspor - 1922 Konyaspor: 0-4



Mersin İdman Şampiyonluğu Son Haftaya Bıraktı!

1954 Kelkit Belediyespor - Yeni Mersin İdman Yurdu: 0-0

Sezon başından beri şampiyonluğun en güçlü adayı Mersin İdman Yurdu, deplasmanda 1954 Kelkit Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı. Mersin ekibi, en yakın takipçisi Kütahyaspor'un puan kaybettiği haftada şampiyonluğunu ilan etme fırsatını değerlendiremedi. Mersin İdman Yurdu, gelecek hafta, kendi sahasında Yomraspor ile şampiyonluk maçına çıkacak.


Galibiyet hasreti 9 maça çıkan Kelkit Belediyespor'un ise ateş hattı ile farkı 3 puana düştü. Kelkit Belediyespor, haftayı 35 puan ile 14. sırada tamamladı.


Karşıyaka'ya Galibiyet Yetmedi

Karşıyaka - Belediye Kütahyaspor: 3-1

Son haftalardaki düşüşüyle Play-Off'taki yerini Nevşehir Belediyespor'a kaptıran Karşıyaka ile şampiyonluğun iddialı ekiplerinden Kütahyaspor karşı karşıya geldi. Her iki takım için de kritik öneme sahip olan maçı, ev sahibi Karşıyaka 3-1'lik skorla kazandı. Play-Off'taki en yakın rakibi Nevşehir Belediyespor'un da galibiyet alması üzerine, Karşıyaka, Play-Off biletini elinden kaçırdı. Kaf Kaf, haftayı 51 puan ile 7. sırada tamamladı.


6 haftalık yenilmezlik, 5 haftalık galibiyet serisi İzmir'de son bulan Kütahyaspor, ikinci sıradaki pozisyonunu Nevşehirspor'a kaptırdı. Matematiksel olarak Play-Off'u garantileyen Kütahyaspor, haftayı 62 puan ile 3. sırada tamamladı.


Derince İkinciliği Kaptı!

Hacettepe 1945 Spor - Belediye Derincespor: 0-2

15 maçlık yenilmezlik serisi yakalayarak şampiyonluk yarışına ortak olan Derincespor, deplasmanda Hacettepe'yi 2-0 mağlup etti. Seriyi 16 maça çıkaran Kocaeli temsilcisi, Kütahyaspor'un puan kaybetmesiyle, ikinci sıraya yükseldi. Ve son haftaya Mersin İdman Yurdu ile birlikte şampiyonluk şansı taşıyan iki ekipten biri olarak girdi.


Ligde iddiası bulunmayan Hacettepe ise bu sonuçla haftayı 36 puan ile 12. sırada tamamladı.


Yomra Nefes Aldı, Ordu Fırsat Tepti

Yomraspor - 52 Orduspor FK: 4-0

Şampiyonluk şansını son haftaya taşımak isteyen 52 Orduspor ile ligde kalma mücadelesi veren Yomraspor, karşı karşıya geldi. Her iki ekip için de oldukça kritik olan karşılaşmayı, ev sahibi Yomraspor, 4-0'lık net bir skorla kazandı. Bu sonuçla, 34 puana ulaşan Yomraspor, küme hattının 2 puan üzerinde son haftaya 15. basamakta girdi.


Şampiyonluk şansını Yomra'da bırakan 52 Orduspor, haftayı 61 puan ile 4. sırada tamamladı.


Kritik Maçta Kazanan Nevşehir!

Karaköprü Belediyespor - Nevşehir Belediyespor: 0-2

Play-Off'un güçlü ekiplerinden Karaköprüspor ile Play-Off hattına tutunmayı hedefleyen Nevşehir Belediyespor, kozlarını paylaştı. Son haftalarda düşüşe geçen rakibini 2-0 mağlup eden Nevşehir Belediyespor, son hafta öncesi Play-Off bileti almayı garantiledi. Yenilmezlik serisini 4 maça çıkaran Nevşehir Belediyespor, haftayı 55 puan ile 6. sırada tamamladı.


Şampiyonluk yarışı verirken son 4 haftada 9 puan kaybeden Karaköprüspor ise haftayı 56 puan ile 5. sırada kapattı


Eskişehirspor Amatör Lig'e Düştü

Eskişehirspor - Elazığspor: 3-6

Eskişehirspor, ligde kalmak için mutlak galibiyet hedeflediği karşılaşmada, evinde Elazığspor'u ağırladı. Gol düellosuna sahne olan karşılaşmayı 6-3'lük skorla kaybeden Eskişehirspor, tarihinde ilk defa Amatör Lig'e geriledi. Sezon boyunca, mali sıkıntılar ile boğuşan Eskişehirspor, devre arasında transfer tahtasını açmayı başarsa da lige tutunmada yeterli olmadı. Bitime 1 hafta kala küme düşmesi kesinleşen Es Es, haftayı 26 puan ile 17. sırada tamamladı.


İki maçlık galibiyet hasreti son bulan Elazığspor ise haftayı 42 puan ile 9. sırada kapattı.


Edirne 90+'da Lige Tutundu

Ağrı 1970 Spor - Edirnespor: 1-1

Ligin, Trakya temsilcisi adına en önemli maçında, Ağrı'ya konuk olan Edirnespor, 1-0 geriye düştüğü maçta puan çıkarmayı bildi. 90+2. dakikada bulduğu golle, deplasmandan 1 puanla dönen Edirnespor, ligde kalma umutlarını son haftaya taşıdı. İkili averajda geride olduğu rakibi Yomraspor'un kazanması ile maç içinde 3 puan geriye düşen Edirnespor, uzatmalarda gelen golle haftayı rakibinin 2 puan gerisinde tamamladı. Gelecek hafta, lig sonuncusu Şile Yıldızspor'u sahasında ağırlayacak olan Trakya ekibi, kazanması halinde Yomraspor'un puan kaybetmesini bekleyecek.


Ağrı 1970 ise bu sonuçla, haftayı 36 puan ile 13. sırada tamamladı.


3. Lig 1. Grup'ta 34. Hafta Programı:

Yeni Mersin İdman Yurdu - Yomraspor

Belediye Derincespor - Karaköprü Belediyespor

Belediye Kütahyaspor - 1954 Kelkit Belediyespor

52 Orduspor FK - Amasyaspor FK

Nevşehir Belediyespor - Eskişehirspor

Elazığspor - Karşıyaka

Çatalcaspor - Ağrı 1970 Spor

1922 Konyaspor - Hacettepe 1945 Spor

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page