top of page
Ara

TFF'den Bursaspor'a Stadyum Şoku!

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edicek olan Bursaspor'a TFF'den şok bir karar geldi. TFF, Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda yaptığı inceleme sonucunda, zemindeki bozulma nedeniyle maç oynanamaz raporu verdi.


TFF'den Bursaspor'a Stadyum Şoku

Bursaspor Başkanı Recep Günay, TFF yetkililerininBursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda inceleme yaptığını ve zemindeki bozulma sebebiyle maç oynanamaz raporu verdiğini açıkladı.


Sezonun ilk maçında evinde 27 Ağustos Pazar günü Yeni Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak olan Bursaspor'da başkan Recep Günay karara itiraz ettiklerini belirtti.


Stadyumun bakımının yapıldığını belirten Günay, TFF'den yetkililer geliyor ve maç oynanamaz diyip gidiyorlar. Oysa geçen sezon da bu çim bu saha ve bu bakımlar yapılıyordu ne değişti. Stadyumun belli bölümleri güneş görmediği için sararıyor. Bakımla alakası yok. Çimler kaç sefer değişti, hibrit yapıldı ama sorun devam etti. Bu stadı yapan müteahhitin hatası.” İfadelerini kullandı.


Minareli Çavuş Spor Tesisleri'nde oynanacak!


TFF eğer bir değişikliğe gitmezse Bursaspor, ligin ilk haftasında pazar günü oynayacağı Yeni Mersin İdmanyurdu karşılaşmasını Minareli Çavuş Spor Tesisleri'nde oynamak zorunda kalacak.



Comments


bottom of page