top of page
Ara

TFF, Göztepe - Altay Maçı İçin Kararı Verdi

TFF, Spor Toto 1. Lig'de, 27 Kasım Pazar günü oynanan ve çıkan olaylar nedeniyle 22. dakikada tatil edilen Göztepe - Altay Derbisi'nde her iki takımı da hükmen yenik saydı.


göztepe altay maçı

Türkiye Futbol Federasyonu, 27 Kasım'da oynanan ve çıkan olaylar nedeniyle yarıda kalan Göztepe - Altay Derbisi'nin ardından her iki takımın da hükmen mağlup edilmesine karar verdi.


göztepe altay derbisi

Göztepe taraftarı Mehmet Çakır'ın, Altay taraftarlarının yer aldığı tribünden ateşlenen işaret fişeğiyle yüzünden ağır yaralanıp 5 gün yoğun bakımda tedavi gördüğü, iki takım taraftarı arasında Çakır ambulansa taşınırken yaşanan gerginlik esnasında Göztepeli bir taraftarın sahaya girerek söktüğü korner direği bayrağını Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç'in kafasına defalarca vurarak kırıp hastanelik ettiği maç, bunun üzerine futbolcularla birlikte soyunma odasına giden Hakem Emre Kargın tarafından tatil edilmişti.


göztepe altay derbisi

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu ayrıca Göztepe - Altay maçında yaşananlardan dolayı Göztepe'ye 4 maç, Altay'a ise 6 maç seyircisiz oynama cezası verdi. Ayrıca Göztepe'ye 112 bin TL, Altay'a ise 185 bin 500 TL para cezası vermişti.

Comments


bottom of page