top of page
Ara

Tolunay Kafkas'tan Galatasaray Maçı Öncesi Değerlendirme

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında Medipol Başakşehir ile 2-2 berabere kalan Ankaragücü, ilk maçta 1-0 mağlubiyetin alınması üzerine turnuvadan elendi. Ankaragücü teknik direktörü Tolunay Kafkas, maç sonu yaptığı açıklamada, Galatasaray karşılaşmasına da değindi.


Tolunay Kafkas'tan Galatasaray Maçı Öncesi Değerlendirme

Ankaragücü teknik direktörü Tolunay Kafkas, Türkiye Kupası yarı final mücadelesinin ardından açıklamalarda bulundu. Kupadan elendikleri için çok üzgün olduğunu belirten Kafkas, salı günü oynanacak Galatasaray maçında, galibiyet alarak rahatlamak istediklerini belirtti.



Tolunay Kafkas'ın açıklaması şu şekilde:


''Ligdeki durumumuz hala kritik. Onu görüyorum. Karşıdaki takımın Galatasaray veya başka bir takım olması benim için çok önemli değil. Bugün nasıl oynadıysak o maçı da öyle oynayacağız. Kazanmak için oynayacağız ki bir an önce rahatlayalım. Galatasaray maçı bizim için önemli. Ama biz kazanmak istiyoruz. Sonucunda ne olur ne biter beni ilgilendirmez. Ben Ankaragücü'nün teknik direktörüyüm. Hak eden takım şampiyon olur. Bu çok abartılacak bir şey değil. Küme düşen de namussuz, haysiyetsiz değidir. Bu bir mücadele. Futbola böyle bakmak lazım. Onun için biz kendi açımızdan baktığımızda, kritik olan bu durumumuzda kazanmak istiyoruz''

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page