top of page
Ara

Tomane'den, Samsunspor'a Sitemli Veda

TFF 1. Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Samsunspor'da, 30 yaşındaki golcü Tomane ile yollar ayrıldı. Ülkesine dönen Portekizli forvet, sosyal medya hesabından, Samsunspor'a sitemli bir veda paylaşımında bulundu.


samsunspor tomane

Samsunspor, 3 sezondur kırmızı beyazlı formayı giyen oyuncusu Tomane ile yolları ayırdı.


Bu sezon yalnızca 8 karşılaşmada forma şansı bulan 30 yaşındaki golcü, sosyal medya hesabından eski takımı için sitem dolu bir veda mesajı paylaştı.


Tomane, veda paylaşımında şu ifadeleri yer verdi:


''Bu muhteşem kulübe veda etme zamanı. Bu kulüp için her zaman elimden gelenin en iyisini yaptığım inişli çıkışlı bir 3 yıl oldu. Çok şükür beni buraya getiren şampiyon olmak ve kariyerime bir unvan daha eklemek hedefine ulaştık


Ancak geçtiğimiz yıl spor performansımla ilgisi olmayan ve maalesef çok etkilendiğim kulübe bağlı kişiler tarafından dayatılan birçok engelle karşılaştım. Ben bir profesyonelim yaptığım işi seviyorum ama bu sezon kulübe bağlı insanlar tarafından yaşadığım saygısızlığı asla unutmayacağım.


Her şeye rağmen soyunma odasını paylaştığım ve takım kaptanı olarak liderlik etmekten mutluluk duyduğum; doktorlara, fizyoterapistlere, gardırop bakıcılarına, çevirmenlere ve tüm personele, kısacası tüm kadroya teşekkür ediyorum. Beni ve ailemi kucaklayarak karşılayan tüm Samsunsporlular başta olmak üzere, Samsun şehrine teşekkür ederim.


Gelecekte nice başarılar diliyorum. Kuzeyin Kralı.''


samsunspor tomane veda mesajı

コメント


bottom of page