top of page
Ara

Toni Kroos'tan Erken Veda! | 10 Yıl Sonra...

İspanya devi Real Madrid'in dinamo oyuncularından Toni Kroos, Avrupa Futbol Şampiyonası'ndan sonra futbol kariyerini noktalayacağını açıkladı.


Toni Kroos Real Madrid'e Veda etti forzaspor.com

Real Madrid'in deneyimli orta saha oyuncusu Toni Kroos, EURO 2024'ün ardından profesyonel futbol kariyerini noktalayacağını duyurdu.


34 yaşındaki oyuncu, sosyal medya hesabı üzerinden Real Madrid'e şu mesajla veda etti:

''17 Temmuz 2014 - Real Madrid’deki ilk günüm, hayatımı değiştiren gün. Hem bir futbolcu olarak hem de karakter olarak. Dünyanın en büyük kulübünde yeni bir bölümün başlangıcıydı. 10 yılın ardından, sezon sonunda bu bölüm sona eriyor. Bu başarılı ve heyecan dolu on yılı asla unutmayacağım! Beni açık kalple karşılayan ve bana güvenen herkese teşekkür etmek istiyorum. Ama özellikle siz, sevgili Madridliler, ilk günden son güne kadar gösterdiğiniz sevgi ve destek için teşekkür ederim. Aynı zamanda bu karar, aktif futbol kariyerimin Euro Kupası’ndan sonra bu yaz sona ereceği anlamına geliyor. Her zaman söylediğim gibi: Real Madrid, benim son kulübüm oldu ve öyle kalacak. Bu kararı kendi başıma verdiğim için gurur duyuyorum. Hedefim her zaman kariyerimi performansımın zirvesinde tamamlamaktı. Bundan sonra aklımda sadece bir düşünce var, 'Hala Madrid!' ''


Real Madrid Kulüp Başkanı Florentino Perez ise ''Toni Kroos, Real Madrid tarihinin en büyük futbolcularından biri ve bu kulüp her zaman onun evi'' ifadelerini kullandı.


Kroos, 10 yıllık Real Madrid kariyerinde 4 Şampiyonlar Ligi, 5 FIFA Dünya Kulüpler Kupası, 4 Avrupa Süper Kupası, 4 lig şampiyonluğu, 1 Kral Kupası, 4 İspanya Süper Kupası şampiyonluğu yaşadı.

Comentários


bottom of page