top of page
Ara

Trabzonspor'da Kiralık Oyuncularda Son Durum

Yeni sezonda hem Avrupa Ligi hem Süper Lig hem de Türkiye Kupası'nda mücadele etmeye hazırlanan Trabzonspor, transferde düğmeye basmaya hazırlanıyor. Bordo mavili ekipte, yeni transferler kadar kiralıktan dönen oyuncular da merak konusu oldu.


trabzonspor kiralık oyuncular

Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde kadro yapılanmasına el atan Trabzonspor'da Onuachu, Benkovic, Mehmet Aydın ve Berat Özdemir'in kiralık sözleşmeleri sona ererken, kiralık olarak giden birçok isim takıma geri dönüyor...


İşte Trabzonspor'da kiralıktan geri dönen oyuncular:


Flavio (Al-Taawoun), Maxi Gomez (Cadiz), Dimitrios Kourbelis (Karagümrük), Tonio Teklic (Karagümrük), Montasser Lahtimi (Wydad Casablanca), Murat Cem Akpınar (Sakaryaspor), Serkan Asan (Pendikspor), Hakan Yeşil (1461 Trabzon), Batuhan Kör (1461 Trabzon), Kerem Baykuş (1461 Trabzon), Süleyman Cebeci (Aksarayspor), Arda Akbulut (1461 Trabzon), Emirhan Zaman (1461 Trabzon), Hakan Aydın (Sebat Gençlik), Veysel Sönmezsoy (Sebat Gençlik), Ali Alperen Çelik (Pazarspor), Kadir Bakırtaş (Çankaya FK), Emir Uzun (Sebat Gençlik)


Bordo mavililerin 2020-21 sezonu başında kadroya kattığı ve 3 sezondur Al-Taawoun'a kiralanan Flavio'nun Trabzonspor ile sözleşmesi sona eriyor. Abdullah Avcı'nın, Brezilyalı oyuncuyu kadroda kesinlikle düşünmediği ancak Flavio'nun takıma geri dönmek istediği biliniyor.


Denis Dragus, Jonh Lundstram ve Borna Barisic ile anlaşma sağlayan Trabzonspor'da, kiralıktan dönecek oyuncularla birlikte yabancı oyuncu sayısı 18'e çıkacak. Hem maaş hem de kontenjan açısından yabancı sayısını düşürmek isteyen bordo mavili ekipte, Flavio ile birlikte Tonio Teklic, Dimitrios Kourbelis, Maxi Gomez ve Montasser Lahtimi de yeni sezon planlamasında yer almıyor.

Comments


bottom of page