top of page
Ara

Tuna Üzümcü'den Altay Camiasına Mesaj Var

TFF 1. Lig'in 38. haftasında Altay, 1-0 geriye düştüğü mücadelede Tuzlaspor'u 3-1 mağlup ederek sezonu 40 puanda tamamladı. Siyah beyazlı ekipte, teknik direktör Tuna Üzümcü, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


Tuna Üzümcü'den Altay Camiasına Mesaj

Altay teknik direktörü Tuna Üzümcü, 3-1'lik Tuzlaspor galibiyetini değerlendirdi.


Üzümcü, 'Bugün puan anlamında bir iddiamız olmasa da kazanmamız gereken bir krallık vardı. Marco'yu tebrik ediyorum. Bugün 2 gol atarak gol krallığını ilan etti. Büyük ihtimalle. Maçı kazanmak ve aynı zamanda genç oyuncuları kazanmak istiyorduk. Bugün onu da başardık. Şans verdiğimiz genç oyuncular da Altay formasını taşımaya başladılar. Tecrübeli oyuncular ve genç oyuncuları Altay'ı ayakta tutacak. Bu armayı taşıyacak şekilde genç oyuncularımızı geliştirmeye çalışıyoruz. Başarılı olduğumuza da inanıyorum. Transfer yasağımız olduğundan dolayı biz transferi içeriden yapıyoruz. Kendi altyapımız ve kiralık oyuncularımızdan. Bugün de birkaç tane oyuncu kazandık. Bu anlamda da mutlu ve huzurluyuz" diye konuştu.


Altay camiasına seslenen teknik adam şu ifadeleri kullandı:


''Altay camiasına son bir hatırlatma yapmak istiyorum. Çok sıkıntılı ve problemli bir süreçten anlımızın akıyla, problemleri çözerek, oyuncu gurubunun, personelin, teknik heyetin, yönetimin ve başkanın fedakarlıklarıyla başarı ile çıktık. Geçen sene de böyle bir süreç yaşadık. Bir kongre süreci. Bu süreçte çok fazla oyuncu kaybettik. Yine aynısını yaşamak istemiyoruz. Güzel bir aile ortamımız var. Hiçbir oyuncuyu, hiçbir personeli kaybetmeden, bu formaya, bu armaya hizmet etmek istiyoruz. O yüzden çok geç kalınmadan tüm camianın bir an önce hareket etmesi gerekiyor. Başarılı olan bu ekibin, huzurlu ve mutlu bir şekilde Altay'a hizmet etmesinin önü açılması gerekiyor. Çok geç olmadan, herkesin birlik beraberlik çağrıma cevap vermesi gerektiğini düşünüyorum"

Comments


bottom of page