top of page
Ara

Tuzlaspor'da Teknik Direktör Bekir İrtegün'ün İstifası Reddedildi!

Tuzlaspor, 4-0'lık Eyüpspor yenilgisinin ardından istifasını sunan teknik direktör Bekir İrtegün'ün istifasının kabul edilmediğini açıkladı.


Tuzlaspor'da Teknik Direktör Bekir İrtegün'ün İstifası Reddedildi

Trendyol 1. Lig'in 20. haftasında Tuzlaspor, deplasmanda karşılaştığı Eyüpspor'a 4-0 mağlup oldu.


Tuzlaspor teknik direktörü Bekir İrtegün, maçın ardından sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, mavi beyazlı kulübe istifasını sundu.


İrtegün'ün açıklaması şu şekilde:


''Bugün itibari ile ekibimle beraber görevi bırakma kararı aldık. Başta onursal başkanımız Feyzi İlhanlı olmak üzere, sportif direktörümüz Ali Kanıçok’a, isteklerimizi sahaya yansıtmak için gösterdikleri arzu ve çaba için oyuncularıma, bize rahat bir çalışma ortamı sağlamak için ellerinden geleni esirgemeyen, sağlık ekibinden malzemecisine, tercümanından aşçısına, tüm çalışanlara canı gönülden teşekkür ediyorum.


Bana kendilerine antrenörlük yapma zevkini tattıran oyuncularımı, birlikte samimiyet ve dostluk içerisinde güzel anılar biriktirdiğim, yöneticisinden, sportif direktörüne, oyuncusundan, kulüp çalışanına kadar güzel insanları unutmayacağım.''


Tuzlaspor Kulübü tarafından yapılan açıklamada ise, Bekir İrtegün'ün istifasının başkan ve yönetim kurulu tarafından kabul edilmediği, İrtegün ile ekibinin göreve devam edeceği belirtildi.

Yorumlar


bottom of page