top of page
Ara

Türkiye Kupası'nda PFDK Sevkleri Açıklandı!

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final karşılaşmaları Fatih Karagümrük - Trabzonspor maçı ile birlikte sona erdi. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, yarı final turunun ardından kulüplerin aldığı cezaları açıkladı.


Türkiye Kupası'nda PFDK Sevkleri Açıklandı

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final, Beşiktaş - Ankaragücü ve Fatih Karagümrük - Trabzonspor karşılaşmaları ile tamamlandı. Buna göre finale yükselen ekipler Beşiktaş ve Trabzonspor olurken, Türkiye Futbol Federasyonu her iki mücadele için de cezaları açıkladı.


Beşiktaş'a, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 112.000 TL para cezası verilirken, Ankaragücü cephesi bu duruma tepki gösterdi.


Fatih Karagümrük ise statüye aykırılık nedeni ile 112.000 TL para cezası alırken, Trabzonspor'a, taraftarın neden olduğu saha olayları nedeniyle 112.000 TL para cezası verildi.


Bordo mavili ekip ayrıca, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içerisinde kupa kategorisinde misafir kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı ihtar aldı.

İlgili Yazılar

Commentaires


bottom of page