top of page
Ara

Uşakspor, Teknik Direktör Nazım Gülay İle Sözleşme İmzaladı

Bu sezon TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta yarışıcak olan Uşakspor da teknik direktörlük koltuğuna Nazım Gülay getirildi.


Uşakspor, Teknik Direktör Nazım Gülay

Geçen sezon istenilen performansı ortaya koyamayan Uşakspor, yeni sezon öncesi, çalışmalarına devam ediyor.


Yeniden yapılanmaya giden Uşakspor'da, Genel Koordinatör'lük görevini üstlenecek olan tecrübeli futbol adamı Recep Yazıcı, Futbol Direktörü görevini üstlenecek olan Serhat Pekmezci ve Chef Scout olarak görev alacak olan Tuncay Bozkurt ile birlikte teknik direktörlüğe de Nazım Gülay getirildi.


Uşakspor, transferi duyurduğu paylaşımda şu ifadelere yer verdi;


''Uşakspor'a Hoş Geldin Nazım Gülay!

2023-24 futbol sezonu için kulübümüzün Teknik Direktör'lük görevini üstlenecek olan Nazım Gülay'a hoş geldin dileklerimizi sunarız.

UEFA A lisansına sahip olan genç teknik adam Gülay, kariyeri boyunca Kocaelispor, Fethiyespor, Aydınspor, Bergama Belediyespor, Menemen Belediyespor, Diyarbekirspor, Esenler Erokspor gibi takımlarda yardımcı antrenörlük yaptı.

Turgutluspor, Darıca Gençlerbirliği ve Pazarspor takımlarında Teknik Direktörlük görevlerinde bulunan Gülay, Aydınspor, Kırşehirspor ve Kocaelispor'da teknik heyetinde görev alırken şampiyonluk sevinci yaşamıştır.

Nazım Gülay'ın futbol anlayışı, hırslı ve rakip üzerine baskı kuran bir strateji üzerine kurulu olup, kariyerinde genellikle 4-2-3-1 taktiğini tercih etmesiyle tanınmaktadır.

Nazım Gülay'a hoş geldin dileklerimizi sunar, yeni görevinde başarılar dileriz.''

Comments


bottom of page