top of page
Ara

Uşakspor Transferde Atağa Kalktı

Devir işlemlerinin tamamlanmasının ardından transfer çalışmalarına başlayan yeni Uşakspor yönetimi, bu yıl mücadele edecekleri TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk yarışında yer alacak bir kadro kurmayı hedefliyor.


Uşakspor Transfer

Geçtiğimiz günlerde, teknik heyete Bülent Akın ve Recep Yazıcı’yı getiren Uşakspor, transfer konusunda da hareketli günler geçiriyor.


Kadrosunu güçlendirmek isteyen kırmızı siyahlılar, Bucaspor altyapısında yetişen genç kaleci Vedat Böyükgül’ü transfer etti. Süper Lig’de de forma giyen Başakşehir’in sol kanat oyuncusu Muzaffer Kahrıman da Uşakspor forması giyecek isimlerden birisi oldu.


Sağ kanata, önceki sezon Keçiörengücü’nde, geçen sezon Hendekspor’da çok iyi bir sezon geçiren Yavuz Alemdar’ı transfer eden Uşak, sol kanata da Eskişehirspor altyapısından Ömer Faruk Canbirdi’yi transfer etti.


Uşak ekibi ayrıca, Karşıyaka’nın orta sahasında iyi bir sezon geçiren Sefer Kanıtemiz ve sağ kanatta 29 yaşındaki Mehmet Bağlı’yı kadrosuna kattı. 31 yaşındaki deneyimli sağ bek İbrahim Ethem de yapılan transfer arasında yer alıyor.


Avusturya 3. Ligi’nde IMST takımında forma giyen Alp Demir, geçen sezon 16 maçta 10 gol 6 asist istatistiğiyle oynadı. Gurbetçi futbolculara şans vermesiyle bilinen teknik heyet, Alp Demir’den istifade etmeye hazırlanıyor.

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page