top of page
Ara

Vincenzo Montella: ''Takımımla Gurur Duyuyorum''

Spor Toto Süper Lig'de, 22. haftanın kapanış karşılaşmasında Adana Demirspor, sahasında Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı. Adana Demirspor teknik direktörü Vincenzo Montella, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.


Adana Demirspor teknik direktörü  Vincenzo Montella

Adana Demirspor teknik direktörü Vincenzo Montella, 1-1 beraberlikle sonuçlanan Fenerbahçe maçını değerlendirdi.


Montella, ''Gerçekten çok keyif aldığım bir maç oldu. Takımımla ne kadar gurur duyduğumu tekrardan söylemek istiyorum. Çünkü maçın başından sonuna kadar kovaladık, risklere girdik ve skoru alabilmek için her şeyi yaptık. Tabi son dakikalarda

skoru tam almışken beraberlik geldi. Skora üzülsek de takımımla gurur duyuyorum çünkü çok iyi bir mücadele ortaya koyduk. Bu maç berabere bittiyse de Fenerbahçe'nin devamlı bir şekilde iyi performans gösteren bir takım olmasının karşılığıdır.'' diye konuştu.


Yeni transfer Ndiaye'nin karşılaşmadaki performansını yorumlayan teknik adam, ''Cherif maça girer girmez damgasını vurdu. 3 dakika sonra karşı karşıya kaldı. Çok önemli özellikleri var. Açık alanda çok yetenekli. Böyle golle başlaması beni mutlu etti. Son dakikaya kadar listeye alıp alamayacağımızı bekledik. Yönetimimiz transferle alakalı da çalışmaya devam ediyor." ifadelerini kullandı.

Comments


bottom of page