top of page
Ara

Volkan Demirel: ''Biz Daha Çok İsteyen Taraftık''

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Atakaş Hatayspor, sahasında ağırladığı Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup etti. Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.


volkan demirel kasımpaşa maçı açıklama

Hatayspor teknik direktörü Volkan Demire, 1-0'lık Kasımpaşa galibiyetini değerlendirdi.


Kazandıkları için mutlu olduklarını belirten Demirel, ''Her iki taraf için de çok önemli bir maçtı. İki takım da hem puan sıralaması, hem ligdeki konumu hem istikrarsızlık açısından birbirine çok benzer. Ama biz bugün daha çok isteyen taraftık. Çünkü maç içerisinde gitmeler gelmeler oldu. Biz de gol atabilirdik, Kasımpaşa da. Maçın son çeyreğinde bizim yaptığımız değişikliklerle, elimizdeki bütün kozları sahaya koyarak maçtan galip gelmeyi bildik.'' diye konuştu.


Teknik adam sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:


''Benim için bugün galibiyetten daha önemli olan şey Christian Aksu'nun gol atmasıydı. Çünkü geldiğimizden beri çok çalışıyor. Kupa maçında oynattık, tekrar sakatlandı ama şu an çok hazır olduğunu ve istediğini bize gösterdi. Hatta son hafta 'hocam ben oynamak istiyorum, oynamasam da gitmek istiyorum' diye bir görüşmemiz oldu. Ben de ona 'gitmek istersen gidebilirsin ama kalmak istersen de başımın üstünde yerin var' dedim. Bugün de isteğinin karşılığında golü atmayı bildi. O yüzden ben bugün Christian Aksu'nun golünün, galibiyetin her şeyin ona armağan olmasını istiyorum''

Comments


bottom of page