top of page
Ara

Volkan Demirel: ''Bugünkü Ortam Bize Müsaitti, Biz Kazandık

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Hatayspor, sahasında Trabzonspor'u 2-1 mağlup ederek 5 maçlık galibiyet hasretine son verdi. Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.


hatayspor teknik direktör volkan demirel

Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel, 2-1'lik Trabzonspor galibiyetini değerlendirdi.


Kazandıkları için mutlu olduklarını belirten Demirel, ''Uzun zaman sonra ilk defa, daha doğrusu 5 maç oldu. 5 maçtır galip gelememiştik. Bugünkü galibiyet o 5 maçın telafisi olmuştur diyelim. O yüzden biz çok mutluyuz.'' diye konuştu.


Teknik adam sözlerini şöyle sürdürdü:


''İlk yarı biraz oyunu tutup ikinci yarı hamlelerimizle beraber maçı almayı düşünüyorduk ki ilk yarıda Trabzonspor'un golden başka net bir pozisyonu da yoktu. Aşağı yukarı yanılmıyorsam uzun toplarla gelmeye çalıştılar. Herhangi bir kenar organizasyonu ya da merkezden bir organizasyonları yoktu. Ama golü yememiz bizi biraz demoralize etti. Çünkü hedefimiz ilk yarıyı gol yemeden bitirip ikinci yarı hatta 3-4 tane değişiklik yapmayı planlıyordum. Ama mağlup olunca Ruben'le Ayoub'u atarak gerçi şu da vardı, Ruben'in hafta içi bir rahatsızlığı vardı. 2-3 gün bizle antrenmanlara katılamadı.


Ayoub'un da biliyorsunuz belki az çok transfer gündeminde bir görüşmeleri var. Onun da kafası tam hazır olmadığından ikisine de 'sizi ikinci yarıda kullanacağım, bugünkü plan böyle' dedim. Onlar da sağ olsun oyuna girer girmez katkı sağladılar. Yani tutmasa bu plan Volkan şöyle olurdu. Tutunca bu plan Volkan iyi hoca oluyor. Ama futbol günün şartlarıyla güzel. Bugünkü ortam bize müsaitti, biz kazandık. Biz Trabzon'un kalitesini, başlarındaki hocanın iyi bir hoca olduğunu, geçen senenin şampiyonu olduğunu bunların hepsini biliyoruz ama bizim şu an kazanmamız gerektiği, onların durumundan daha önemliydi.''

Comments


bottom of page