top of page
Ara

Volkan Demirel: ''Oyun Olarak Memnunum''

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Hatayspor, sahasında Antalyaspor ile 0-0 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, ''Ben oyun olarak memnun olabilirim ama izleyenler ya da Hataylılar skor olarak memnun olmayabilir'' ifadelerini kullandı.


Volkan Demirel Antalyaspor maçı yorumu

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, 0-0 beraberlikle sonuçlanan Antalyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.


Demirel, "Oyun olarak yine iyi oynadığımız, pozisyonlara daha organize olan, daha çok organize ataklarla kenarları kullanarak pozisyon bulan bir Hatayspor vardı. Onun karşısında uzaktan şutlarla, bir de bizim geriden oyun kurarken kaptırdığımız pozisyonlarla gol arayan bir Antalyaspor vardı ki maçın 60. dakikasından sonra zaten Antalyaspor'un değişikliklerinden ya da yapmış olduğu oyun tarzından 1 puana razı olduklarını görebildik. Biz ise tamamen oyunu isteyen, kazanmak için bütün hamlelerini yapmaya çalışan bir oyun oynamaya çalıştık. Ama dediğim gibi ben oyun olarak memnun olabilirim ama izleyenler, ya da Hataylılar skor olarak memnun olmayabilir. Çünkü 3 haftadır alınan Fenerbahçe mağlubiyeti ve 3 tane beraberliğimiz var" diye konuştu.


2 puan kaybettikleri için üzgün olduğunu belirten teknik adam, ''Şu an bu maçın 2 puanı, Ümraniye maçındaki 2 puan ve Giresun maçındaki 2 puan olsa konum olarak da, kafa olarak da çok daha rahat bir yerde oluruz. Ama futbol bu. Bu yüzden güzel. Biraz acısını çekeceğiz. Daha sonra da inşallah sefasını çekeriz." ifadelerini kullandı.

Comments


bottom of page