top of page
Ara

Volkan Demirel Tarih Verdi | Hatayspor'dan Ne Zaman Ayrılacak?

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Hatayspor, Mersin Stadyumu'nda karşılaştığı Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Bordo beyazlı ekipte, teknik direktör Volkan Demirel maçın ardından açıklamalarda bulundu.


volkan demirel

Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel, 1-1'lik Alanyaspor beraberliğini değerlendirdi.


Demirel, ''Yine son dakikalarda yediğimiz bir gol. Maçlar 85 dakika olsaydı şu an farklı bir yerde olurduk. Ama yapacak bir şey yok, futbol bu yüzden güzel. Sıkıntılı bir süreçteyiz ama umarım bu süreci takım halinde, en iyi şekilde atlatacağız. Geçen hafta hakem hatası ile bir taç atışından, bugün de yine bir taç atışından, biraz konsantre düşüklüğüyle yapılan bir ortanın devamında penaltı oldu. Penaltı için yorum yapmak istemiyorum. Genç hakemlere saygı duyuyorum. Ama maçlarda biraz daha dikkat etmeleri gerektiğini söyleyebilirim. Alt sıralardayız, kırmızı bölgeye yakınız, farkındayız. Allah'ın izniyle buradan çıkacağız.'' diye konuştu.


Sezon sonuna kadar bordo beyazlı kulüpte kalacağını belirten Demirel, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:


''Bütün sorumluluk bana aittir. Bu takımın her şeyini ben organize etmişimdir. O yüzden sezon sonuna kadar buradayım. Ben bu işi, sezon sonunda en iyi şekilde, gemiyi limana yanaştırıp, görevimi bitireceğim.''

İlgili Yazılar

ความคิดเห็น


bottom of page