top of page
Ara

Weghorst Beşiktaş’tan Ayrıldı!

Wout Weghorst'un, İngiliz ekibi Manchester United ile transferi konusunda anlaşma sağlaması üzerine Beşiktaş'ta, Hollandalı golcü ile yollar ayrıldı.


Aboubakar Beşiktaş

Beşiktaş'ın sezon başında İngiltere Championship ekibi Burnley'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Hollandalı futbolcu Wout Weghorst, siyah-beyazlı takımdan ayrıldı.


Katar 2022 Dünya Kupası'nda, Hollanda Milli Takımı'yla gösterdiği başarılı performans sonrası birçok takımın radarına giren 30 yaşındaki futbolcunun, İngiliz devi Manchester United ile anlaşma sağladığı açıklanmıştı.


Ancak Beşiktaş'ın, sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunan Hollandalı oyuncunun sözleşmesinin feshedilmesi için bonservis bedeli talep etmesi üzerine Manchester United ile masaya oturuldu.


İngiliz ekibi ile 3 milyon Euro civarı bir ücret karşılığına anlaşma sağlanmasının üzerine Wout Weghorst, bugün hem takımdan hem de İstanbul'dan ayrıldı.


Weghorst'la yollarını ayıran Beşiktaş, eski futbolcusu Vincent Aboubakar ile görüşmelerini sürdürüyor. Al-Nassr'da forma giyen Kamerunlu oyuncunun siyah beyazlı ekibe gelmeye sıcak baktığı biliniyor.

Comments


bottom of page