top of page
Ara

Yalçın Koşukavak: ''Büyük Bir Adım Daha...''

Trendyol 1. Lig'de 23. haftasında Boluspor, deplasmanda karşılaştığı Tuzlaspor'u 2-1 mağlup etti. Kırmızı beyazlı ekipte, teknik direktör Yalçın Koşukavak maçın ardından açıklamalarda bulundu.


Boluspor teknik direktörü Yalçın Koşukavak tuzlaspor basın toplantısı

Boluspor teknik direktörü Yalçın Koşukavak, 2-1'lik Tuzlaspor galibiyetini değerlendirdi.


Basın toplantısından önce, arka planda Süper Lig'e ait reklam panosunun yer alması kısa süreli bir krize neden oldu. İstanbulspor yazılı pano, toplantı öncesinde görevlilerce Tuzlaspor olarak değiştirilmeye çalışıldı ancak panonun sabit durmaması üzerine bu süreç uzadı. Teknik direktör Yalçın Koşukavak ise yaşanan sürece tepki gösterdi.


Koşukavak açıklamasında, ''Bu stat benim için çok fazla anlam ifade ediyor. Bursaspor'da teknik direktörken, 2019'da İstanbulspor'a rakip olarak gelmiştim. Yalçın Koşukavak, İstanbulspor'da da herkes tarafından tanındı. Bu statta çok hatıralarım var. Çok güzel işler başardık. O eski günleri tekrar gördüm burada.'' ifadelerini kullandı.


Maça değinen teknik adam, ''Oyuna iyi başladık ve ilk 10 dakikada golü bulunca oyuncularım bence rahat kazanacaklarını düşündükleri için biraz motivasyon anlamında düştük. Ambiyansta seyirci yok, konsantrasyonu sağlamak güçtü. Golü de erken bulunca konsantremiz düştü. 15 ile 30. dakikalar arası biraz baskı geldi ve o arada gol yedik. O krizli dakikalar biraz daha devam etti. Devre arasında oyuncularımla paylaşımlarda bulunduk. İkinci yarı daha fazla topa sahip olan, daha fazla oyunu domine eden taraftık. Zaman zaman da geçiş hücumlarından kontra ataklar yedik ama iyi karşıladık. Son bölümde de önde oynarken bir duran topta kornerden attığımız golle kazandık. Çok mutluyum, oyuncularımı da tebrik ederim. 36 puan yaptık. Büyük bir adım daha attık. Umarım hedeflediğimiz yere gideriz'' diye konuştu.

İlgili Yazılar

Commentaires


bottom of page