top of page
Ara

Yeni Malatyaspor'da Hasan Özer İstifa Etti!

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Hasan Özer görevinden istifa etti.


hasan özer teknik direktör

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da Hasan Özer dönemi sona erdi. 2022/23 sezonu 5 Ekim'de göreve gelen 48 yaşındaki teknik adam, istifa ettiğini duyurdu.


Kulüpten yapılan açıklamada, "Teknik Direktörümüz Hasan Özer ile bugün itibariyle yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Yeni Malatyaspor’umuzun çatısı altında bugüne kadar vermiş olduğu emeklerinden ötürü kendisine ve ekibine teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.


Hasan Özer ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Yeni Malatyaspor'a geldiğimiz günden beri takımımızın başarısı için elimizden geleni yaptık. Ben ve ekibim yaşadığımız onca problem ve sıkıntılara rağmen oyuncu grubumuzu hem taktiksel hem fiziksel hem de mental olarak maçlara hazırlamaya çalıştık. Yaşanan son olaylardan sonra sürdürülebilir bir ortamın olmadığı ve oyuncularımızı motive edecek hiçbir argümanımızın kalmadığını üzülerek ifade etmek zorundayım. Bu nedenle ekibimle beraber istifa etme kararını verdiğimizi belirtmek istiyorum." dedi.


Bundan sonraki maçlarda Yeni Malatyaspor'a başarı dileyen Özer, kendilerine destek olan Yeni Malatyaspor'un yönetim kuruluna, oyuncularına, Malatya Valisi Hulusi Şahin'e, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a ve taraftarlara teşekkür etti.

Комментарии


bottom of page