top of page
Ara

Yılın Futbolcusu Ödülü'nün Sahibi Icardi Oldu!

1954 yılından bu yana düzenlenen Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu. 14 kategoride '2023 Yılının En İyileri' ödüllerini alırken, Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, 'Yılın Futbolcusu Ödülü'nün sahibi oldu.


icardi yılın futbolcusu ödülü

Gillette 2023 Yılın Futbolcusu Ödülü, Galatasaray'ın golcüsü Mauro Icardi'nin oldu.


Bu sezon sarı kırmızılı ekip ile 6 ayrı kulvarda toplamda 30 gol ve 12 asistlik bir performans sergileyen Icardi, ödülünü Eski Gençlik ve Spor Bakanı, İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'ndan teslim aldı.


Kasapoğlu yaptığı açıklamada, ''Büyük bir emeğin, özverinin sonucu bu 70 yıl. Bu güzel geleneği 70 yıl boyunca inşa eden, taşıyan ve bundan sonra sürdürecek olanlara minnetlerimi ve saygılarımı arz ediyorum. Spor özel bir olgu. Birleştiren, iyileştiren ve umut veren bir olgu. Sporun ve sporcunun olduğu her alan bizler için çok özel. Türkiye, her alanda olduğu gibi sporda da yükselen bir yıldız. Türkiye'nin spordaki yükselişi çok uzun yıllar devam edecek. Sporcularımız her alanda ay yıldızımızı gururla dalgalandıracak. Yeni başarılarla, yeni mutluluklarla her birimizi sevindirecekler. Bu akşam birbirinden kıymetli sporcularımız var. Bu güzel gecede başarılarıyla ödül alan tüm spor insanlarını, birbirinden kıymetli sporcularımızı gönülden tebrik ediyorum'' ifadelerini kullandı.


Arjantinli yıldız ise ''70 yıldır yapılan bu önemli etkinliğe beni çağırdığınız ve bu ödüle layık gördüğünüz için müteşekkirim. Türkiye'de bu kadar şampiyonluklar yaşadığım ve birçok ödüle layık görüldüğüm için gurur duyuyorum. Sayın Erden Timur'a ve bütün Galatasaray ailesine teşekkür etmek istiyorum. Bana unutulmaz, harika anlar yaşattıkları için'' diye konuştu.

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page