top of page
Ara

Ziraat Türkiye Kupası'nda Son 16 Turu Sonuçları ve Tüm Özetler

Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turu geride kaldı. Rakiplerini eleyen 8 takım, adını çeyrek finale yazdırdı.


Ziraat Türkiye Kupası'nda Son 16 Turu Sonuçları ve Tüm Özetler

Beşiktaş'ın turnuvaya veda ettiği son 16 etabında, Rakiplerini eleyen 8 takım, adını çeyrek finale yazdırdı. İşte son 16 etabında, oynanan tüm karılaşmalar ve özetleri;


Sivasspor 3 - 0 Karacabey Belediyespor

Sivasspor, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Karacabey Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Mücadele, Sivasspor'un 3-0'lık galibiyetiyle sonuçlandı. Bu skorla Sivasspor, adını bir üst tura yazdırdı.


Antalyaspor 0 - 2 Kayserispor

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Antalyaspor ile Kayserispor karşı karşıya geldi. Mücadele Kayserispor'un 2-0'lık galibiyetiyle sonuçlandı. Kayserispor'a galibiyeti getiren golleri 105. dakikada Cardoso ve 120. dakikada Ethem Balcı kaydetti. Bu sonuçla Kayserispor adını çeyrek finale yazdırdı.


Alanyaspor 1 - 2 Galatasaray

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Alanyaspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Kırbıyık Holding Stadyumu'nda oynanan zorlu mücadelede Galatasaray Alanyaspor'u 2-1 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı. Sarı kırmızılılara galibiyeti getiren goller, Nelsson ve Mertens'ten geldi. Konuk ekip Alanyaspor'un golünü ise Cavaleiro kaydetti.


Karagümrük 2 - 2 Başakşehir (5) - (7)

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Fatih Karagümrük ve Başakşehir karşı karşıya geldi. Normal süresi 2-2 berabere biten maçta, penaltılarla turlayan taraf Başakşehir (5-3) oldu.


Ankaragücü 1 - 1 Beşiktaş (5) - (4)

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Ankaragücü ve Beşiktaş karşı karşıya geldi.

Mücadelenin 120 dakikası 1-1'lik beraberlikle sonuçlandı. Penaltılarda, turlayan taraf Ankaragücü oldu.


Ümraniyespor 1 - 4 Trabzonspor

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Ümraniyespor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi.

Mücadelenin normal süresi 1-1'lik beraberlikle sonuçlandı. Uzatma bölümünde 3 gol bulan Trabzonspor, Ümraniyespor'u 4-1 mağlup etti ve adını çeyrek finale yazdırdı.


Gaziantep FK 1 - 1 Konyaspor (8) - (7)

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Gaziantep FK evinde Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Mücadelenin 120 dakikası 1-1'lik beraberlikle sonuçlandı. Penaltılarda, turlayan taraf Gaziantep FK oldu. Bu skorla Gaziantep FK adını bir üst tura yazdırdı.


Fenerbahçe 2 - 1 Rizespor

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor karşı karşıya geldi. Mücadelede çeyrek finale yükselen taraf 2-1'lik skorla Fenerbahçe oldu. Fenerbahçe'nin golleri 12. dakikada Zajc ve 89'da Valencia'nın ayağından geldi. Çaykur Rizespor'un tek golünü ise 26. dakikada Sinan Osmanoğlu kaydetti.


Comments


bottom of page