top of page
Ara

Zonguldak Kömürspor 4-2 Fethiyespor

2022/23 sezonu TFF 2. Lig Kırmızı Grubun ilk haftasında, Zonguldak Kömürspor sahasında, Fethiyespor'u 4-2 mağlup etti.



TFF 2. Lig'in yeni ekiplerinden Fethiyespor ile Zonguldak Kömürspor, Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu'nda karşılaştı. Ligin açılış haftasında, Zonguldak Kömürspor, Fethiyespor'u uzatma dakikalarında gelen 2 gol ile 4-2 mağlup etti.

Dakika 11'de, Hüseyin Yılmaz'ın golüyle 1-0 öne geçen Zonguldak Kömürspor, 16. dakikada gelen Sinan Kalaycı'nın golüne engel olamadı. İlk yarının sonlarına dek 1-1 beraberlikle devam eden karşılaşma, 42. dakikada Sinan Kalaycı'nın 2. golü ile Fethiyespor lehine dönerek, Muğla temsilcisi devreye önde girdi.

62. dakikada Ercüment Eray Ataklı'nın golü ile skor yeniden 2-2 olarak eşitlendi. Maçın 90+2'inci dakikasında ev sahibi lehine verilen penaltıda Fethiyeli Halil Köçer kırmızı kart görürken; Zonguldak, penaltıdan Hakan ve 90+4'üncü dakikada Eray'ın golleriyle sahadan galibiyetle ayrıldı. İlk hafta puan almaya çok yaklaşmışken mağlup olan Fethiyeli futbolcular büyük üzüntü yaşarken, Kömürspor, muhteşem bir geri dönüşe imza attı.

Zonguldak Kömürspor gelecek hafta 1461 Trabzon deplasmanına giderken, Fethiyespor iç sahada Vanspor FK ile karşılaşacak.

Stat | Karaelmas Kemal Köksal

Hakemler | Ferhan Kestanlıoğlu, Uğur Başdaş, Egemen Savran

Zonguldak Kömürspor | Egemen, Emre, Hakan, Oğuzhan Yazıcı, Oğuzhan Matur (Tezcan dk. 85), Aykutx, Hüseyin (Mümin dk. 70), Eyüp, Ercüment, Fatih, Hacı Ömer (Emin dk. 54)

Fethiyespor | Murat, Oğuz, Şahan, Rıdvan (Onur dk. 61), Selçuk, Aykut, Sinan (Burak dk. 75), Nurettin, Halil, Selim (Berkin dk. 66), Oktay (Mustafa dk. 66)

Goller: Hüseyin (dk. 11), Ercüment (dk. 61 ve 90+2), Hakan (dk. 90+1 pen.) (Zonguldak Kömürspor), Sinan (dk. 16 ve 42) (Fethiyespor)

Kırmızı Kart | Halil (dk. 90) (Fethiyespor)

Sarı Kartlar | Hüseyin, Aykut, Emin (Zonguldak Kömürspor), Oğuz, Rıdvan, Aykut (Fethiyespor)

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page