top of page
Ara

Çaykur Rizespor'un 2022/23 Sezonu Transfer Raporu

Yeni sezonda TFF 1. Lig'de mücadele edecek olan Çaykur Rizespor'da 17 oyuncu ile yollar ayrılırken, 14 oyuncu kadroya katıldı. İşte mavi yeşillilerin 2022/23 sezonu yaz transfer döneminde biten tüm transferleri...


Çaykur Rizespor transfer

Yeni sezonda tekrardan Süper Lig'e yükselme mücadelesi verecek olan Çaykur Rizespor, transfer döneminde kadrosunu güçlendirme çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdü. 5'i kiralık 17 oyuncusu ile yol ayrımına gelen mavi yeşilli ekip 14 ismi kadrosuna kattı.


Geçtiğimiz sezon çıktığı 33 maçta 16 gol 1 asist katkısı bulunan başarılı santrafor Joel Pohjanpalo'nun Leverkusen'e dönmesinin ardından radarını golcü arayışına çeviren Rizespor, Helsinborg'dan Anthony van den Hurk ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.


Orta sahada, Kocaelispor'dan Benhur Keser, FC Botosani'den Enriko Papa, PFK Lviv'den Farouk Miya, Rapid Wien'den Srdjan Grahovac, Sivasspor'dan Sefa Yılmaz bonservisiyle, Alanyaspor'dan Emircan Altıntaş kiralık olarak kadroya katıldı.


Defansta, Ümraniyespor'dan Ercan Coşkun, Sivasspor'dan Koray Altınay bonservisiyle, Beşiktaş'tan Kerem Kalafat ve Antalyaspor'dan Bahadır Öztürk kiralık olarak takviye edildi.


Geçtiğimiz sezon farklı takımlarda kiralık olarak forma giyen orta saha Mithat Pala, stoper Anıl Yaşar ve sol bek Alberk Koç, yeni sezonda mavi yeşilli forma için mücadele edecek.


Çaykur Rizespor ligin açılış maçında, 13 Ağustos'ta evinde Keçiörengücü ile karşılaşacak.

Comentários


bottom of page