top of page
Ara

Çaykur Rizespor'un Yeni Başkanı İbrahim Turgut Oldu

2021-2022 sezonu sonunda Süper Lig'e veda eden veda eden Karadeniz temsilcisinde, tek aday olarak seçime giren İbrahim Turgut, Rizespor'un 37. Başkanı oldu.



20 Haziran 2022 Pazartesi günü saat 11:00'de İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen Çaykur Rize Gençlik ve Spor Kulübü Derneği'nin 92. Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda, tek listeyle yapılan seçimde İbrahim Turgut oy birliğiyle Çaykur Rizespor Kulübü başkanlığına seçildi.


Turgut'a, eski başkan Tahir Kıran tarafından rozeti takıldı.


Başkan İbrahim Turgut, konuşmasında, "Ben bir Rizespor başkan adayı olarak Çaykur Rizespor'un sportif başarısını hedefleyen bir yapı oluşturmak için aday olduğumu, kıymetli kurul üyeleri ve çalışanlarıyla beraber ve takımın başarı seviyesini arttırmak için mücadele edeceğimi belirtmek isterim. Bu mücadeleyi verirken dürüst, şeffaf, sportmence ve sürdürülebilir olması vazgeçilmez şiarımızdır. Yaşadığımız çağda sportif başarı, idari ve mali disiplin ayrı düşürülemez. Önümüzdeki dönemde bizi ulaşmak istediğimiz noktaya götürecek yolu, bu denklemi belirleyecektir. Konumuz bellidir. Önceki dönemlerde yapılan hizmetlerin yenilerini ekleyerek gücümüze güç katacağız. Bugün birlik ve beraberlik günüdür, Rizespor'un kaybedecek bir dakikası bile yoktur. Bugün öncelikle kollarımızı sıvayarak dört elle takımımıza sarılmalıyız" ifadelerini kullandı.


Başkan İbrahim Turgut'un yönetiminde ise şu isimler yer alıyor:

"Ali Haydar Er, Yusuf Ziya Alim, Adnan ER, Yusuf Karaloğlu, Serkan Karavin Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Prof. Dr. Hasan Türüt, Orkun Kalkavan, İsmail Kuyumcu, Ümit Peçe, İmdat Önçırak, Fatih Bakoğlu, Ahmet Dokumacı Temel Hacıömeroğlu, Fatih Kızıltan, Saffet Kopuz, Recep Şalcı ve Mustafa Çilingiroğlu."

Comments


bottom of page