top of page
Ara

Çağdaş Atan: ''1 Gole İhtiyacımız Vardı''

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Başakşehir, deplasmanda karşılaştığı Galatasaray'a 2-0 mağlup oldu. Başakşehir teknik direktörü Çağdaş Atan, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


Başakşehir teknik direktörü Çağdaş Atan basın açıklaması

Başakşehir teknik direktörü Çağdaş Atan, 2-0'lık Galatasaray yenilgisini değerlendirdi.


Atan, ''Çok iyi planladığımız, ilk gole kadar pozisyon vermediğimiz, iyi giden bir maçta çok kolay bir gol yedik. İlk gol özellikle. Muslera ve Nelsonn’a baskıları yönlendirip, uzun topları kazanıp kendi oyunumuzu oynamak istiyorduk. 25 dakika planımız harika işledi. Ama maalesef planladığımız yerden de gol yedik. Stoperimizin zamanlama hatası, bekimiz, Barış ile mücadelesinde geride kalması.. Hemen üstüne bir gol daha yememiz biraz bizi bozdu. İkinci gol de çok erken geldi. İkinci devre oyuncularım iyi reaksiyon verdi. Topa sahip olmaya devam ettik. Burada, Bayern Münih, Manchester United ya da Fenerbahçe fark etmiyor, Galatasaray burada tüm rakiplerine baskılı oynuyor. Galatasaray'a karşı topu yeterince talep edip aldığımızı düşünüyorum. İkinci yarı biraz daha kararlı olabilseydik 3. bölgede bir golün bize maçı getirebileceğini düşünüyorduk. Golü bulduk ama 2, 3 pozisyon öncesindeki ofsaytla golümüz iptal oldu. 1 gole ihtiyacımız vardı, onu başaramadık. Oyunu çevirebilirdik.'' diye konuştu.


Teknik adam sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:


''Oyuncularıma planımıza sadık kaldıkları için teşekkür ediyorum. Gelişimlerden dolayı mutlu olduğumu da söylemek istiyorum. İlk Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarına göre gelişimimizi iyi görüyorum. İkinci maçlarda her iki rakibe de daha zorlayıcı oynadığımızı düşünüyorum. Bizde daha fazlası var. Bunu oyunla kapatacak kapasitemiz olduğunu düşünüyorum. Bizim zaten amacımız her maça çıkıp, kendi oyunumuzu oynayıp puan almak. Avrupa hedefimize çok yaklaştık. Nereden nereye geldiğimizi anlatmama gerek yok. Son 2 haftada 2 büyük takıma yenildik. Biz yolumuza devam ediyoruz. Oyuncularıma performanslarından ötürü teşekkür ediyorum.''

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page