top of page
Ara

Çağdaş Atan: ''Avrupa Kupalarına Gitmek İstiyoruz''

Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında Başakşehir, sahasında karşılaştığı İstanbulspor'u 2-0 mağlup etti. Başakşehir teknik direktörü Çağdaş Atan, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


Başakşehir teknik direktörü Çağdaş Atan basın açıklaması

Başakşehir teknik direktörü Çağdaş Atan, 2-0'lık İstanbulspor galibiyetini değerlendirdi.


Atan, ''Çok yüksek konsantrasyonla oynamamız, top kayıplarına iyi reaksiyon vermemiz gereken bir maç oynamamız gerektiğini biliyorduk. Ve böyle oynadık. O yüzden oyuncularıma plana sağdık kaldıkları için teşekkür ediyorum. Osman hoca ve İstanbulspor saygıyı hak ediyor. Trabzon maçındaki hadiseden sonra bazı ekiplerin başını yakabileceklerini düşünüyorduk. Nitekim öyle oldu. Son 5 haftada sadece 1 yenilgileri var. Bugün o yüzden bizim için zor bir rakiple, ciddi bir maç oldu. oyuncularımız o disiplini gösterdiler. Yolumuza devam ediyoruz.'' diye konuştu.


Çağdaş Atan sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:


''Burada ilk geldiğimizde lig beşincisiyle aramızda 7 puan vardı. Biz o gün, 'bizim 0 puanımız yok, beşinci ile 7 puan farkımız var' felsefesiyle yola çıkmıştık. Açıkçası çok geç kaldık yol almakta. Çünkü oyuncuları tanımak, doğru oyunu oturtmak, kulübün işleyişine dahil olmak süre aldı. Bizim için de zordu. Ama özellikle 10., 11. maçtan sonra, oyuncuları tanıyınca işler yolunda gitmeye başladı. Baştaki hayalimiz ilk 5'i yakalamaktı. Ama şu an o hayallerimiz daha büyük hale geldi. Şu an bizim daha büyük hayallerimiz var. İlk 4 veya 5 hedefini yakalayıp Avrupa kupalarına gitmek istiyoruz.''

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page